InDesign-indstillinger og -supportfiler

Indstillings- og supportfilerne til InDesign kan findes på lignende stier. Filerne grupperes primært på tre steder, selv om der er data på flere steder som nævnt herunder.

• Programmappen: Der hvor programmet eller den eksekverbare fil ligger, vil du også finde undermapper til faste indstillinger og andre supportfiler. I disse undermapper finder du sædvanligvis de medfølgende faste indstillinger.
  • Mappen med "flytbare data" til programmet. Denne mappe er beregnet til "normale" indstillinger, som du kan få brug for at flytte fra maskine til maskine i et miljø med flytbare profiler.
  • Mappen med lokale cachedata til programmet. Denne mappe er beregnet til større cachelagre, som du ikke vil flytte mellem maskiner i et miljø med flytbare profiler under Windows. Den er også til data, der let kan gendannes, hvis de slettes.

Mac OS X

Mappen med "flytbare data" til programmet

• /Brugere/[Brugernavn]/Bibliotek/Indstillinger/Adobe InDesign/Version #

Indstillingsfilerne i denne mappe omfatter:

• Farveindstillinger
  • Sammensatte skrifttyper
  • Find-Change Queries
  • InDesign Defaults
  • Scripts
  • Arbejdsrum

Indstillingsfilerne i denne mappe omfatter:

• Farveindstillinger
  • Sammensatte skrifttyper
  • Find-Change Queries
  • InDesign Defaults
  • Scripts
  • Arbejdsrum

Indstillingsfilerne i denne mappe omfatter:

• Farveindstillinger
  • Sammensatte skrifttyper
  • Find-Change Queries
  • InDesign Defaults
  • Scripts
  • Arbejdsrum

Indstillingsfilerne i denne mappe omfatter:

• Farveindstillinger
  • Sammensatte skrifttyper
  • Find-Change Queries
  • InDesign Defaults
  • Scripts
  • Arbejdsrum

Indstillingsfilerne i denne mappe omfatter:

• Farveindstillinger
  • Sammensatte skrifttyper
  • Find-Change Queries
  • InDesign Defaults
  • Scripts
  • Arbejdsrum

Mappen med lokale cachedata til programmet

• /Brugere/[Brugernavn]/Bibliotek/Buffere/Adobe InDesign/Version [#]

Windows

Windows XP

Mappen med flytbare data:

• C:\Documents and Settings\[Brugernavn]\Application Data\Adobe\InDesign\Version [nr]

Mappen med lokale cachedata:

• C:\Documents and Settings\[Brugernavn]\Local Settings\Application Data\Adobe\InDesign\Version [nr]

Windows 8/Windows 7/Windows Vista

Mappen med flytbare data:

• C:\Brugere\[Brugernavn]\AppData\Roaming\Adobe\InDesign\Version [nr]

Mappen med lokale cachedata:

• C:\Brugere\[Brugernavn]\AppData\Local\Adobe\InDesign\Version [nr]\da_DK\Cache

Indstillinger ved nulstilling i Creative Cloud

Hvis du vil rydde de gemte indstillinger i skyen, skal du gøre følgende:

1. Gå ind på creative.adobe.com, og log på med dit Adobe ID.
  2. Klik på ikonet øverst til højre på siden.
  3. Klik på Mine programindstillinger for at se en liste over programmer, hvis indstillinger er gemt i skyen.
  4. Klik på Ryd indstillinger ud for programmets navn for at fjerne de gemte indstillinger i skyen.
Ryd indstillinger for at fjerne de gemte indstillinger i Creative Cloud
Ryd indstillinger for at fjerne de gemte indstillinger i Creative Cloud

Slet InDesign-indstillinger via genveje

Du kan slette de udskiftelige InDesign SaveData- og InDesign Defaults-filer ved at holde følgende taster nede, mens InDesign startes:

• Windows: Skift + Ctrl + Alt
  • Mac OS X: Ctrl + Alternativ + Kommando

InDesign-version og -indstillingsversionnummer

• InDesign CS3         Version 5.0
  • InDesign CS4         Version 6.0
  • InDesign CS5         Version 7.0
  • InDesign CS5.5      Version 7.5
  • InDesign CS6         Version 8.0
  • InDesign CC           Version 9.x

Yderligere oplysninger

Her får du en kort beskrivelse af, hvad der gemmes på forskellige placeringer:

Mappen med lokale cachedata

• Gendannelsesmappe (og data) til InDesign
  • Mappen til scriptunderstøttelse
  • FindChangeData
  • FindChangeDataTmp
  • FontMask
  • Cacheidletask-logfil
  • InDesign ClipboardScrap
  • InDesign DragDropScrap
  • InDesign SavedData

Mappen med flytbare data

• Farveindstillinger
  • Sammensatte skrifttyper
  • Find-Change Queries
  • InDesign Defaults
  • Mappen InDesign Scripts
  • Mappen Arbejdsområder
  • Mappen Menu Sets

Der er vedhæftet et PDF-dokument med yderligere oplysninger om en række indstillinger og deres effekter. Dette dokument er skrevet til InDesign og blev offentliggjort på indesignsecrets.com.

Adobe er overbeviste om, at oplysningerne i dokumentet er korrekte. Adobe kan dog ikke yde support i forbindelse med unøjagtigt indhold.

PDF med ID-indstillinger