Følg fremgangsmåden herunder for at komme i gang med din Adobe InDesign-software.

Sådan downloader og installerer du InDesign

laptop-download

Klik på Download InDesign herunder for at begynde at downloade InDesign. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Du skal ikke bekymre dig, hvis du starter på siden med den omkostningsfri testversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind).

Hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede en testversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og logon.

Hvorfor skal jeg logge ind for at bruge InDesign?

Du skal logge ind med jævne mellemrum af hensyn til licensvalidering – hver 30. dag for månedsbaserede medlemmer og hver 99. dag for årsbaserede medlemmer. Du skal også logge ind, når du downloader eller opdaterer InDesign. Du kan finde flere oplysninger i Log ind og log ud for at aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere InDesign på en anden computer?

Du kan installere InDesign og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af dine andre computere. Få mere at vide om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan finde flere oplysninger i Udskriv en betalingskvittering eller faktura.