Find ud af, hvad du skal gøre, hvis Adobe InDesign CC ikke kan startes eller går ned, når du forsøger at bruge tekstværktøjet.

Problem

Hvis InDesign CC-dokumentet indeholder skrifttyper med specialtegn i skrifttypenavnene, kan InDesign gå ned under opstart, eller når du bruger tekstværktøjet.

Gennemgå de følgende løsninger i denne rækkefølge. Stop, når det lykkes at starte InDesign CC eller bruge tekstværktøjet. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte os.

Opdater InDesign

Installer den seneste InDesign CC-opdatering, enten via skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet eller direkte fra InDesign CC.

Opdater InDesign
Opdater InDesign CC vha. skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet

-eller-

• Vælg Hjælp > Opdateringeri InDesign CC.

Log af Creative Cloud, og log på igen

Når du logger af, deaktiveres alle installerede Creative Cloud-programmer og -tjenester, inklusive InDesign, som er knyttet til dit Adobe ID på den pågældende computer. Programmerne er stadig installeret, men ikke længere knyttet til en gyldig licens. Log på igen for at genaktivere licensen og starte InDesign og dine andre Creative Cloud-programmer.

Du kan logge af og på vha. skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet. Du kan også logge af og på via InDesign. Hvis du logger af ét af Creative Cloud-programmerne, deaktiveres alle de Creative Cloud-programmer, der er knyttet til dit Adobe ID, på den pågældende computer.

Log af
Log af vha. skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet

Fejlsøgning af skrifttyper

Fjern eller deaktiver skrifttyper med særlige tegn i navnet, som f.eks. Ithornët.

Mac OS

Kør programmet i Valgfri starttilstand (Windows) eller Sikker start (Mac OS)

Prøv at starte InDesign eller bruge tekstværktøjet, mens du kører i Valgfri starttilstand (Windows) eller Sikker start (Mac OS). Hvis du ikke oplever, at programmet går ned, kan der være software eller en tjeneste på din computer, som er i konflikt med InDesign CC.