After Effects CS4 kaatuu käynnistettäessä

Kun yrität käynnistää Adobe After Effects CS4 -sovelluksen, näkyy seuraava virheilmoitus sen kaatuessa:

After Effects -varoitus: ”Virhe ominaisuusluettelon jäsennyksessä”

Tämä virhe voi johtua vahingoittuneesta After Effectsin XML -asetustiedostosta.

Ratkaisu: Päivitä After Effects versioon 9.0.2

Katso Adobe WWW-sivustolta yksityiskohtia After Effects CS4 (9.0.2) -päivityksestä.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö