Sivujen poimiminen PDF-tiedostosta verkossa

Pura sivut -työkalulla voit luoda uuden PDF-tiedoston olemassa olevasta PDF-dokumentista valituista sivuista.

Sivujen poimiminen PDF-tiedostosta

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla Acrobat-verkkopalveluun osoitteessa https://documentcloud.adobe.com.

2. Napsauta yläsiirtymispalkissa Muokkaa > Pura sivut.

Valitse Poimi sivuja

3. Tee jokin seuraavista toimista valitaksesi sen PDF-tiedoston, josta sivuja poimitaan ja napsauta sitten Jatka:

• Valitse tiedostot Äskeiset- tai Tiedostot-luettelosta.
    • Lisää tiedostoja tietokoneesta tai vedä ja pudota tiedostot korostetulle alueelle.
    • Voit myös vetää ja pudottaa tiedostoja Muokkaa-sivun Pura sivut -työkaluun.
    Valitse tiedosto Äskeiset- tai Dokumentit-luettelosta

Valitse tiedosto tietokoneesta

4. Valitse ne sivut, jotka haluat poimia ja napsauta sitten Pura.

Valitse poimittavat sivut

5. Sivut poimitaan PDF-tiedostosta ja niistä luodaan uusi PDF-tiedosto. Acrobat näyttää uuden PDF-tiedoston PDF-verkkokatselussa. Voit ladata PDF-tiedoston napsauttamalla yläpalkin latauskuvaketta.

Uusi PDF-tiedosto poimittuine sivuineen

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa