Document Cloud -tallennustilaraja

Document Cloud sisältää 2 Gt maksutonta tallennustilaa tai 100 Gt tallennustilaa Acrobat DC -tilauksella.

Tiedoston lähetyksen kokorajoitukset

Tiedostokoko

Adobe Send -palvelua lukuun ottamatta Document Cloud -palvelut sallivat enintään 100 Mt:n kokoisten tiedostojen lähettämisen ja muuntamisen.

Huomautus:

Internet-yhteysnopeus ja muunnettavan asiakirjan monimutkaisuus (sivujen määrä ja sisältö) vaikuttavat siihen, miten suuren tiedoston voit muuntaa. Täten alle 100 Mt:n kokorajaa pienempiäkään tiedostoja ei ehkä voi muuntaa, jos ne ovat hyvin monimutkaisia.

Tallennuskiintiö

Jos olet käyttänyt 100 megatavun tallennuskiintiön, voit silti jatkaa Document Cloud -sisällön selaamista, lataamista ja käyttöä. Jos kuitenkin käytät ominaisuutta, joka edellyttää sisällön lähettämistä Document Cloudiin, näet ilmoituksen kiintiön ylittämisestä. Esimerkkejä:

• Tiedoston lataaminen Document Cloud -tallennustilaan.
  • Toiminnot, jotka tallentavat tuloksen Document Cloudiin myöhempää latausta ja käyttöä varten, kuten Document Cloudin tai Acrobat Reader DC:n PDF-muunnokset, -koosteet tai -järjestelyt sekä Acrobat-laajennuksen käyttäminen Microsoft Officen Mac-versiossa.
  • PSD-, INDD- ja AI-tiedostojen muuntaminen PDF-tiedostoiksi Acrobatissa, joka käyttää Luo PDF -palvelua.
  • Kaikki PDF-muunnokset Acrobat Reader -mobiilisovelluksessa.
  • Skannaus Adobe Scanilla, joka tallentaa tulostiedostot Document Cloudiin.

Tallennuskiintiö ei rajoita Adobe Signin käyttöä. Tallennuskiintiön ylittäneet käyttäjät eivät huomaa muutoksia Adobe Signin käytössä lähettäessään tai allekirjoittaessaan sopimuksia.