CC 2015-toepassingen lopen vast bij starten | Mac OS

Sommige CC 2015-toepassingen kunnen vastlopen vlak nadat ze worden gestart op Mac OS. Dit probleem kan optreden in de release van 16 juni van de volgende toepassingen:

• Photoshop CC 2015
  • Illustrator CC 2015
  • InDesign CC 2015
  • Premiere Pro CC 2015
  • After Effects CC 2015
  • Flash Pro CC 2015
  • InCopy CC 2015
  • Prelude CC 2015

Oplossing

Oplossing 1: Dreamweaver CC (2015) installeren

• Open de Adobe Creative Cloud-desktoptoepassing op uw Mac-computer en schakel naar Apps.
  • Installeer Dreamweaver CC (2015).

Oplossing 2: Muse CC 2014.3.2 installeren

• Open de Adobe Creative Cloud-desktoptoepassing op uw Mac-computer en schakel naar Apps.
  • Scrol om EXTRA APPS TE VINDEN, klik op Vorige versie > BEKIJK VORIGE VERSIES.
  • Klik op de knop Installeren van Muse, selecteer CC (2014) 2014.3.2.

Oplossing 3: Acrobat Pro installeren

• Open de Adobe Creative Cloud-desktoptoepassing op uw Mac-computer en schakel naar Apps.
  • Installeer Acrobat Pro.
  • U wordt gevraagd om de oude Acrobat-versie te verwijderen voordat u Acrobat Pro installeert.

Aanvullende informatie

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online