Sommige CC 2015-toepassingen kunnen vastlopen vlak nadat ze worden gestart op Mac OS. Dit probleem kan optreden in de release van 16 juni van de volgende toepassingen:

• Photoshop CC 2015
  • Illustrator CC 2015
  • InDesign CC 2015
  • Premiere Pro CC 2015
  • After Effects CC 2015
  • Flash Pro CC 2015
  • InCopy CC 2015
  • Prelude CC 2015

Oplossing

Oplossing 1: Dreamweaver CC (2015) installeren

• Open de Adobe Creative Cloud-desktoptoepassing op uw Mac-computer en schakel naar Apps.
  • Installeer Dreamweaver CC (2015).

Oplossing 2: Muse CC 2014.3.2 installeren

• Open de Adobe Creative Cloud-desktoptoepassing op uw Mac-computer en schakel naar Apps.
  • Scrol om EXTRA APPS TE VINDEN, klik op Vorige versie > BEKIJK VORIGE VERSIES.
  • Klik op de knop Installeren van Muse, selecteer CC (2014) 2014.3.2.

Oplossing 3: Acrobat Pro DC installeren

• Open de Adobe Creative Cloud-desktoptoepassing op uw Mac-computer en schakel naar Apps.
  • Installeer Acrobat Pro DC.
  • U wordt gevraagd om de oude Acrobat-versie te verwijderen voordat u Acrobat Pro DC installeert.

Aanvullende informatie