Reden

Met de release van Adobe® Creative Cloud® van juni 2016 zijn de toepassingen overgegaan op het gebruik van Visual C++® 2015-runtimes van Microsoft®.

Deze wijziging is doorgevoerd om ervoor te zorgen dat de Creative Cloud-software runtimes gebruikt die Microsoft momenteel ondersteunt. De oudere versies die eerder werden gebruikt, worden niet meer ondersteund door Microsoft waardoor onze software moet worden bijgewerkt.

Vereisten

Met deze migratie moeten voor onze nieuwste versie van Creative Cloud de VC 2015-runtimes met de software op het systeem zijn geïnstalleerd zodat deze juist wordt uitgevoerd.

Daarom zijn er enkele Microsoft-updates vereist voor oudere besturingssystemen waaronder:

• Windows 7
  • Windows 8.1

Stappen

Download en installeer de volgende update van Microsoft.

Opmerking:

De volgende besturingssysteemupdates moeten worden geïnstalleerd om deze update juist te kunnen uitvoeren.

Problemen

Als u probeert om een Creative Cloud-app zonder deze runtime-update te installeren of starten, ontvangt u een van de volgende fouten:

Fout bij het installeren van (Creative Cloud Desktop)

De Windows-updates van Microsoft die nodig zijn om dit product te installeren, zijn niet beschikbaar op deze computer. Installeer de vereiste updates en probeer het opnieuw.

Fout bij starten

Het programma kan niet worden gestart omdat api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt op uw computer. Probeer het programma opnieuw te installeren om dit probleem op te lossen.

IT-beheerde implementatie

Voor beheerde implementaties onder de programma's Creative Cloud voor teams of Creative Cloud voor ondernemingen moeten IT-beheerders die software inpakken met de Creative Cloud Packager (CCP), ervoor zorgen dat op Windows-systemen alle vereiste updates zijn geïnstalleerd.

Toepassingen die door een IT-beheerder worden geïmplementeerd via de Creative Cloud Packager, tonen de volgende fout als de juiste runtime niet is geïnstalleerd:

• Het programma kan niet worden gestart omdat api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt op uw computer. Probeer het programma opnieuw te installeren om dit probleem op te lossen.

Omdat uw gebruikers mogelijk niet de vereiste rechten hebben om updates voor het besturingssysteem te installeren, is het belangrijk te controleren of de vereiste updates van bovenstaande stappen zijn geïnstalleerd om Creative Cloud-producten te kunnen blijven gebruiken.

U hoeft de toepassingen niet opnieuw te installeren om het probleem op te lossen.