Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Vanaf november 2015 wordt Edge Animate niet meer actief ontwikkeld door Adobe en kunnen geen van de vorige versies worden geïnstalleerd via de Creative Cloud-desktopapp. Zie Waarom is Adobe gestopt met het ontwikkelen van mijn app? voor instructies.

Voor oplossingen voor de fout 'Installatie mislukt' van een eerdere download, leest u Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Raadpleeg de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Edge Animate en andere Creative Cloud-apps op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Accountbeheer

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies voor het bijwerken of wijzigen van uw plan.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Algemene taken

Edge Animate ondersteunt PNG-, GIF-, JPG- en SVG-afbeeldingen. Zie deze handleiding met best practices voor grafische indelingen om te bepalen wanneer u welke indeling gebruikt.

Bekijk deze video om te beginnen met het maken van uw eerste animatie. In deze zelfstudie leert u hoe u een webbanner bouwt met gebruikmaking van hoofdframes en overgangen.

Leer hoe u uw geanimeerde inhoud aan een Muse-webpagina of een Dreamweaver-site toevoegt.

Lees de veelgestelde vragen over Edge Animate voor waardevolle informatie over het gebruik van het product. Lees meer over het type animatie-inhoud dat u kunt maken, de typen afbeeldingen die u kunt importeren en exporteren, en nog veel meer.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populaire verwante forums