Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Edge Animate downloaden en installeren?

Vanaf november 2015 wordt Edge Animate niet meer actief ontwikkeld door Adobe. U kunt echter nog steeds een vorige versie vanuit de Creative Creative Cloud-desktopapp installeren. Zie Waarom is Adobe gestopt met het ontwikkelen van mijn app? voor instructies.

Waarom wordt Edge Animate niet geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Edge Animate op een andere computer installeren?

U kunt Edge Animate en andere Creative Cloud-apps op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies voor het bijwerken of wijzigen van uw plan.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Leer hoe u andere soorten Creative Cloud-abonnementen annuleert en leer de begrippen van het Adobe-abonnement te begrijpen.

Algemene taken

Welke grafische indelingen ondersteunt Edge Animate?

Edge Animate ondersteunt PNG-, GIF-, JPG- en SVG-afbeeldingen. Zie deze handleiding met best practices voor grafische indelingen om te bepalen wanneer u welke indeling gebruikt.

Hoe maak ik een animatie?

Bekijk deze video om te beginnen met het maken van uw eerste animatie. In deze zelfstudie leert u hoe u een webbanner bouwt met gebruikmaking van hoofdframes en overgangen.

Hoe kan ik mijn animatie toevoegen aan een website?

Leer hoe u uw geanimeerde inhoud aan een Muse-webpagina of een Dreamweaver-site toevoegt.

Kan ik video aan een animatie toevoegen?

Waar kan ik meer informatie over Edge Animate vinden?

Lees de veelgestelde vragen over Edge Animate voor waardevolle informatie over het gebruik van het product. Lees meer over het type animatie-inhoud dat u kunt maken, de typen afbeeldingen die u kunt importeren en exporteren, en nog veel meer.