Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Flash Builder downloaden en installeren?

U kunt Flash Builder downloaden vanaf de Adobe Flash Builder 4.7 Premium-pagina. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om de download te voltooien. Zie voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updates, Creative Cloud-apps downloaden en installeren. Als u een zelfstandige versie van Flash Builder hebt gekocht, vindt u de installatie-instructies in de releaseopmerkingen.

Waarom kan Flash Builder niet worden geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Kan ik een proefexemplaar van Flash Builder downloaden?

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Flash Builder op een andere computer installeren?

U kunt Flash Builder en andere Creative Cloud-apps op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies voor het bijwerken of wijzigen van uw plan.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Leer hoe u andere soorten Creative Cloud-abonnementen annuleert en leer de begrippen van het Adobe-abonnement te begrijpen.

Veelvoorkomende problemen

Waarom krijg ik een fout over onvoldoende geheugen?

Deze fout treedt op wanneer het standaard virtuele geheugen van Java onvoldoende is voor een goede uitvoering van Flash Builder. U kunt oplossingen vinden in Fouten over trage prestaties, onvoldoende geheugen.

Ik krijg de fout 'Plug-in reageert niet' bij het opsporen van fouten. Wat moet ik doen?

Wanneer u fouten wilt blijven opsporen, klikt u op Nee in het foutbericht. Lees hoe u kunt verhinderen dat de fout in de toekomst in de browser wordt weergegeven.

Ik krijg de fout dat de AIR-componenten voor het iOS-platform niet worden geïnstalleerd.

Als u deze fout ziet, moet u mogelijk Flash Builder opnieuw installeren of de AIR SDK-onderdelen handmatig installeren. Zie Fout | Uitvoeren, fouten opsporen, implementeren | iOS-app.

Waarom krijg ik een bericht dat er een probleem is met mijn werkruimte?

U ziet dit waarschuwingsbericht als u een werkruimte gebruikt die is gemaakt met een eerdere versie van Flash Builder. Zie Werkruimteproblemen voor oplossingen.

Andere apps

Hoe kan ik de Adobe AIR-SDK bijwerken?

Bekijk hoe u de AIR-SDK in Flash Builder bijwerkt voor ActionScript- of Flex-projecten.

Wat is het verschil tussen Flash Builder en Flex?

Flash Builder is een ontwikkelingstool voor het maken van games en web-apps met ActionScript en Flex. Flex is het onderliggende open-sourceframework dat wordt gebruikt voor het maken van toepassingen. Ga voor meer informatie naar de Veelgestelde vragen over Flash Builder.

Hoe werken Adobe Animate en Flash Builder samen?

U kunt Animate-inhoud (voorheen Flash Professional) gebruiken in zowel ActionScript- als Flex-projecten in Flash Builder. Zie Werken met Animate en Flash Builder.