Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & installeren

Hoe kan ik Fuse downloaden en installeren?

U kunt Fuse uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de download te voltooien. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updates.

Waarom wordt Fuse niet geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Kan ik een proefkopie van Fuse downloaden?

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Fuse op een andere computer installeren?

U kunt Fuse en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom te weten hoe u uw Creative Cloud-abonnement annuleert en wat de Adobe-abonnementsvoorwaarden inhouden.

Basisbeginselen

Wat zijn de systeemvereisten?

Fuse vereist 4 GB RAM en 5,5 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf. Het wordt uitgevoerd op Windows 7 of hoger en Mac OS X v10.8 en hoger. De volledige lijst met systeemvereistenbekijken.

Hoeveel kost Fuse?

Fuse is gratis tijdens de bètaperiode. Ontdek meer in de Veeelgestelde vragen over Fuse.

Hoe maak ik een 3D-model?

Volg deze stapsgewijze zelfstudie om uw eerste 3D- personage te maken. U kunt ook informatie krijgen over de basisworkflow in dit inleidende artikel.

Help me op weg in de app.

Krijg een overzicht van de werkruimte en leer hoe u de gebruikersinterface en voorkeuren aanpast.

Waar kan ik de betekenis van termen in de interface vinden?

Als U digitale 3D-inhoud nog niet eerder hebt gebruikt, bekijk dan hier ons visuele woordenboek van 3D- termen.

Aanpassen

Kan ik aangepaste inhoud maken?

Ja. Als u aangepaste inhoud wilt maken, moet u eerst het Content Creator-pakket downloaden. Kies Bestand > Content Creator-pakket downloaden. Meer informatie over het maken van aangepaste inhoud.

Kan ik inhoud importeren die ik in een andere app heb gemaakt?

Ja. Leer hoe u aangepaste inhoud kunt importeren, inclusief stoffen, personages, kleding en haar.

Hoe maak ik een aangepast lichaam?

Als u een aangepast lichaam wilt maken, modelleert u die over een basispersonage in uw digitale modelleersoftware en vervolgens importeert u die inhoud in Fuse. Leer hoe u een aangepast lichaam kunt maken.

Hoe kan ik de kleding of het haar aanpassen?

Als u aangepaste kleding of haar wilt maken, begint u met een basispersonage en maakt u vervolgens een aangepast model in uw digitale modelleersoftware. Zie Aangepaste kleding maken of Aangepast haar maken.

Werken met andere toepassingen

Kan ik mijn model exporteren naar Mixamo of Photoshop?

Ja. Leer hoe u Fuse-inhoud kunt exporteren om ermee te werken in een andere toepassing.

Opmerking: belangrijke kennisgeving voor klanten van Mixamo.
Functies en services op deze site worden stopgezet. Lees hoe dit op u van invloed is. Ga naar http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Hoe kan ik mijn Fuse-personage opnemen in een fotosamenstelling?

Leer hoe u realistische fotosamenstellingen kunt maken in Photoshop met 3D-personages.

Hoe kan ik mijn personage animeren?

Gebruik de Creative Cloud 3D Animatie (Voorvertoning)-service in Photoshop voor het animeren van 3D-personages die u gemaakt hebt in Fuse.

Hoe kan ik Mixamo-animatieservis aanschaffen voor gebruik met Fuse?

Tijdens de bètaperiode zijn Mixamo-services gratis voor alle gebruikers met een Adobe ID. Meld u eenvoudig aan bij de Mixamo-winkel met uw Adobe ID. Ga voor meer informatie naar de Veelgestelde vragen over Fuse.

Opmerking: belangrijke kennisgeving voor klanten van Mixamo.
Functies en services op deze site worden stopgezet. Lees hoe dit op u van invloed is. Ga naar http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Hoe gebruik ik Mixamo animatieservices?

Informatie zoeken over Mixamo, inclusief zelfstudies en informatie over probleemoplossing enkoppelingen naar de Mixamo-forums.

Opmerking: belangrijke kennisgeving voor klanten van Mixamo.
Functies en services op deze site worden stopgezet. Lees hoe dit op u van invloed is. Ga naar http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.