Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik SpeedGrade downloaden en installeren?

U kunt SpeedGrade downloaden via de catalogus met de Creative Cloud-apps . Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om de download te voltooien. Zie voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updatesCreative Cloud-toepassingen downloaden en installeren.

Waarom wordt SpeedGrade niet geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Kan ik een proefexemplaar van SpeedGrade downloaden?

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik SpeedGrade op een andere computer installeren?

U kunt SpeedGrade en andere Creative Cloud-apps op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies voor het bijwerken of wijzigen van uw plan.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Leer hoe u andere soorten Creative Cloud-abonnementen annuleert en leer de begrippen van het Adobe-abonnement te begrijpen.

Algemene vragen

Wat is SpeedGrade?

SpeedGrade is een toepassing voor kleurcorrectie voor digitale videoprojecten. Meer informatie vindt u in deze korte inleidende video.

Waarom werkt Direct Link niet?

Direct Link, de geïntegreerde edit-en-grade-workflow tussen Premiere Pro en SpeedGrade, werkt niet met de nieuwste versie van Premiere Pro. Zie Direct Link-workflow tussen Premiere Pro en SpeedGrade.

Hoe kan ik werken met momentopnamen?

Leer hoe u de weergave en browser voor momentopnamen gebruikt, inclusief hoe u momentopnamen uitschakelt en waar u toegang kunt krijgen tot de bestanden.

Hoe kan ik toegang krijgen tot de Help als mijn computer offline staat?

U kunt een PDF van de Help downloaden zodat u altijd toegang hebt tot de informatie, ook wanneer u offline werkt.