Gezien de huidige beveiligingsrisico's is het broodnodig om steeds de nieuwe beveiligingspatches te installeren. Zorg dat u altijd de nieuwste versie van uw Adobe-producten uitvoert. Dat is van cruciaal belang om uw software en computer veilig te houden.

Zie Beveiligingsbulletins en -adviezen voor belangrijke informatie over beveiligingsrisico's die bepaalde versies van Adobe-producten kunnen beïnvloeden. Gebruik de onderstaande links om uw Adobe-software bij te werken.

Adobe Acrobat en Reader

Creative Cloud-toepassingen: Photoshop, Illustrator, enz.

Adobe Flash Player

Adobe Shockwave Player

• Zelfbediening: vraag om hulp bij het downloaden, installeren en inschakelen van Shockwave Player in uw browser. U kunt ook hulp krijgen om problemen met uw installatie op Windows en Mac OS op te lossen.
  • Beheerd: krijg informatie over uw licentie en de Shockwave Player-installatiepakketten die u kunt gebruiken om Shockwave Player te distribueren naar uw eindgebruikers.

Niet-Creative Cloud-toepassingen

• Beheerd: download de nieuwste versie van uw Adobe-software via productupdates.