Adobe en Apple hebben nauw samengewerkt om Adobe Creative Cloud-toepassingen te testen op betrouwbaarheid, prestaties en gebruikerservaring wanneer deze zijn geïnstalleerd op Intel-systemen met Mac OS X El Capitan (versie 10.11). De nieuwste versies van alle Creative Cloud-producten zijn compatibel.

Is Adobe op de hoogte van grote problemen, fouten of ongewone gebruikerservaringen bij het gebruik van Creative Cloud-toepassingen of Adobe Acrobat®-producten met OS X El Capitan?

We zijn op de hoogte van problemen die gebruikers kunnen ervaren na een upgrade naar OS X El Capitan (10.11). We zijn druk bezig om deze problemen in een toekomstige versie op te lossen. We raden momenteel gebruikers aan een upgrade uit te voeren naar de nieuwste versie van OS X (10.11.1) of op OS X 10.10.x te blijven.

Meer informatie:

Zijn er updates vereist voor Adobe Creative Cloud-toepassingen voor compatibiliteit met OS X El Capitan?

Nee, op dit moment niet.

Hoe kan ik problemen melden?

Als er problemen optreden, rapporteer deze dan via het formulier voor foutmeldingen.

Ik gebruik verschillende invoegtoepassingen met mijn huidige versie van Creative Cloud-toepassingen. Zijn deze invoegtoepassingen compatibel met OS X El Capitan?

Klanten wordt aangeraden de compatibiliteit van plug-ins te controleren door contact op te nemen met de leverancier van de plug-in voordat ze een upgrade uitvoeren naar OS X El Capitan. Voor producten van derden neemt u voor hulp contact op met de fabrikant.

Biedt Adobe technische ondersteuning voor producten op OS X El Capitan?

Adobe biedt ondersteuning aan klanten met OS X El Capitan overeenkomstig ons standaardbeleid voor klantenondersteuning. Ga naar de ondersteuningspagina voor aanvullende informatie over onze ondersteuningsprogramma's.

Zijn de proefversies van afzonderlijke producten compatibel met OS X El Capitan?

Ja. Als een volledige versie van een product compatibel is met OS X El Capitan, is de proefversie van dat product ook compatibel. Bekende problemen die in dit document worden beschreven, gelden ook voor de proefversies.