Kommentarer forsvinner eller PDF-vurderinger henger

Etter 11.0.09-oppdateringen forsvinner kommentarer og distribuerte skjemaresponser fra PDF-filer som ble kommentert med Acrobat og Reader 11.0.08 og eldre. Delte vurderinger kan også henge eller krasje.

• Dette problemet berører både Acrobat og Reader 11.0.09.
  • Problemet med at kommentarer forsvinner hender hvis både Acrobat og Reader er installert, og også hvis bare ett av programmene er installert.
  • Problemer med delte vurderinger inntreffer hvis bare Acrobat er installert, og ikke Reader.

Du finner relatert informasjon i kunnskapsbaseartikkelen om Delte vurderinger og servicetilgang i en nettleser.

Løsning : Oppdater til den nyeste produktversjonen

Oppdater til 11.0.10:

• Velg Hjelp > Se etter oppdateringer eller
  • Hent .msp-filen og oppdater manuelt.
Du finner detaljer i Produktmerknadene.

Tilleggsinformasjon

I 11.0.09 kan funksjoner som bruker synchronizer.exe oppleve problemer dersom et produkt med en eldre versjon ble brukt til å opprette PDF-filen. Problemer kan inkludere:

• Delte vurderingskommentarer opprettet med en eldre produktversjon vises ikke når PDF-filen åpnes med 11.0.09-produkter. Dette problemet oppstår ikke med andre typer kommentarer.
  • Distribuerte skjemarelaterte responser opprettet med en eldre produktversjon vises ikke når PDF-filen åpnes med 11.0.09-produkter.
  • Når gamle kommentarer ikke vises vil eksisterende kommentarer på serveren slettes ved publisering av nye kommentarer. Andre som vurderer vil se at forfatteren har slettet alle kommentarer. Alle vurderingsfrister vil slettes og vises om «Ingen».
  • Alle som åpner en PDF-fil med kommentarer i frakoblet modus hvis kommentarene ikke er lagret i dokumentet vil se at alle kommentarer er slettet.
  • Alle vurderingsarbeidsflyter som bruker Acrobat PDF viewer i nettleseren krasjer dersom Reader 11.0.09 ikke er installert på maskinen.
  • Når Reader 11.0.09 er installert bruker Acrobat i nettleseren Reader Synchronizer. Selg om heng eller krasj ikke oppstår, kan det hende at feil data vises.