Feilsøking og hjelp

Du kan laste ned InCopy fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil ha mer informasjon, for eksempel hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Lær å laste ned og installere en prøveversjon for Creative Cloud.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere InCopy og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere den på en tredje maskin, må du først deaktivere den på en av de to andre maskinene. Finn ut mer om aktivering og deaktivering av Creative Cloud-apper ved å lese artikkelen Logg på for å aktivere Adobe-appene.

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Der klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Glemt passordet? Lær hvordan du tilbakestiller og endrer det.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg denne trinnvise veiledningen for å oppgradere eller endre planen.

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg denne trinnvise veiledningen for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvis du avslutter medlemskapet, beholder du likevel de kostnadsfrie fordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og gjøre deg kjent med abonnementsvilkårene til Adobe.

Ja. Lær hvordan du konfigurerer forskjellige elementer av InCopy-arbeidsområdet, blant annet verktøylinjer, menyer og paneler, så de passer til hvordan du foretrekker å arbeide.

Klikk på fanene Galleri, Historie eller Layout øverst i redigeringsområdet for å bytte til en annen visning.

Skru på rutenett og hjelpelinjer i menyen Visning. Lær om hvordan du konfigurerer og bruker delbilder, rutenett, linjaler og hjelpelinjer.

Velg teksten og gjør så de ønskede endringene i Type-menyen eller Tegn-panelet. Se bruke skrifttyper for å finne ut mer.

Du kan legge til tekst i en InCopy-historie ved å skrive inn, lime inn eller importere fra en annen fil.

Velg Tekst > Sett inn spesialtegn eller Tekst > Symboler. Lær mer om hvordan du jobber med symboler og andre tegn.

Velg teksten og velg så en av justeringsknappene i Avsnittspanelet. Se Justering av tekst for å finne ut mer.

Ja. Velg Tekst > Sett inn fotnote. Lær mer i denne artikkelen om hvordan du jobber med fotnoter.

Du kan legge til en grunnlinjeforskyvning for å lage hevet eller senket skrift på et par forskjellige måter, avhengig av hvilken font du bruker.

Med InCopy-arbeidsflyter kan flere personer jobbe samtidig med samme InDesign-dokument. Lær mer om hvordan du oppretter og bruker InCopy-arbeidsflyter.

En administrert fil-arbeidsflyt bruker programutvidelsen LiveEdit Workflow for å administrere endringer i filer som deles mellom flere brukere. Les denne oversikten for å lære mer om standard arbeidsflyt for administrert fil.

InDesign-brukere kan eksportere innhold til InCopy. Dette oppretter en forbindelse mellom de to applikasjonene. Du kan åpne dette delte innholdet, eller oppgaven, i InCopy, og deretter se på innholdet ved å bruke Oppdrag-panelet.

Ja. Lær mer om hvordan du endrer arbeidsflyter.

Hvis du vil opprette en arbeidsflyt, men alle personene har ikke tilgang til samme server, kan du opprette og distribuere oppgavepakker i stedet for å legge ut filer på en delt server.

Fellesskap

Bli med i samtalen.

Populære, relaterte fora