Konvertere fra prøveversjonen av Acrobat DC til Acrobat 2017

Denne artikkelen beskriver framgangsmåten du må følge hvis du har kjøpt en evigvarende detaljistlisens (et serienummer) for Acrobat.Serienumre fra detaljistlisenser kan ikke brukes på  prøveversjoner av Acrobat DC. Last ned og installer Acrobat 2017-programvare. Følg denne fremgangsmåten:

1. Last ned installasjonsprogrammet for Acrobat 2017

Last ned installasjonsprogrammet for Acrobat 2017 fra plasseringene under.

Windows

Mac OS

Acrobat Pro 2017

2. Avinstaller den installerte prøveversjonen av Acrobat DC

Windows

1. Gå til kontrollpanel under Start-menyen.

2. Klikk på Programmer ellerProgrammer og funksjoner.

3. Velg Acrobat fra listen og klikk på Avinstallere.

Mac OS

1. Gå til mappen Programmer.

2. Åpne programmappen Adobe Acrobat DC.

3. KjørAcrobat Uninstaller.

3. Installer den nedlastede Acrobat 2017-versjonen

3.1 Installasjon i Windows

Installasjonsprogrammer for Windows er selvutpakkende exe filer. Kjør den nedlastede EXE-filer (.exe), som pakker ut installasjonsfilene til en Adobe Acrobat-mappe på skrivebordet. Gjør følgende for å installere Acrobat for Windows:

1. Åpne Adobe Acrobat-mappen du pakket ut fra den nedlastede .exe-filen og kjør Setup.exe for å starte installasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å angi serienummeret.
  2. Når installasjonen er ferdig, starter du Acrobat og logger på med Adobe ID-en.

3.2 Installasjon på macOS

Hvis du vil installere Acrobat på macOS, installerer du ganske enkelt den nedlastede installasjonspakken. Installasjonsprogrammer for macOS er programmer av typen .pkg, som gir deg nødvendige instruksjoner for å kjøre og fullføre installasjonsprogrammet.

Når installasjonen er ferdig, starter du Acrobat og logger på med Adobe ID-en.