Denne artikkelen beskriver framgangsmåten du må følge hvis du har kjøpt en evigvarende detaljistlisens (et serienummer) for Acrobat.Serienumre fra detaljistlisenser kan ikke brukespå prøveversjoner av Acrobat DC. Last ned og installer Acrobat 2017-programvare. Følg denne fremgangsmåten:

1. Last ned installasjonsprogrammet for Acrobat 2017

Last ned installasjonsprogrammet for Acrobat 2017 fra plasseringene under.

Windows Mac OS
Acrobat Pro 2017 Acrobat Pro 2017 – Windows Acrobat Pro 2017 – macOS

2. Avinstaller den installerte prøveversjonen av Acrobat DC

Windows

1. Gå til kontrollpanel under Start-menyen.

Gå til kontrollpanel under Start-menyen
  2. Klikk på Programmer ellerProgrammer og funksjoner.

Klikk på Programmer eller Programmer og funksjoner
  3. Velg Acrobat fra listen og klikk på Avinstallere.

Velg Acrobat fra listen og klikk på Avinstallere

Mac OS

1. Gå til mappen Programmer.

Programmappen
  2. Åpne programmappen Adobe Acrobat DC.

Åpne programmappen Adobe Acrobat DC
  3. KjørAcrobat Uninstaller.

KjørAcrobat Uninstaller

3. Installer den nedlastede Acrobat 2017-versjonen

3.1 Installasjon i Windows

Installasjonsprogrammer for Windows er selvutpakkendeexefiler. Kjør den nedlastede EXE-filer (.exe), som pakker ut installasjonsfilene til en Adobe Acrobat-mappe på skrivebordet. Gjør følgende for å installere Acrobat for Windows:

1. Åpne Adobe Acrobat-mappen du pakket ut fra den nedlastede .exe-filen og kjør Setup.exe for å starte installasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å angi serienummeret.
  2. Når installasjonen er ferdig, starter du Acrobat og logger på med Adobe ID-en.

3.2 Installasjon på macOS

Hvis du vil installere Acrobat på macOS, installerer du ganske enkelt den nedlastede installasjonspakken. Installasjonsprogrammer for macOS er programmer av typen .pkg, som gir deg nødvendige instruksjoner for å kjøre og fullføre installasjonsprogrammet.

Når installasjonen er ferdig, starter du Acrobat og logger på med Adobe ID-en.