Å bruke Egendefinert skanning i tillegg til Forhåndsinnstilt skanning resulterer i at kun framsiden blir skannet

Problem

Kun dupleksskannere – Etter at Acrobat-oppdateringen i juli 2015, resulterer det å velge alternativet Sider > Begge sider i Egendefinert skanning i tillegg til som Forhåndsinnstilt skanning (Auto-oppdag Fargemodus, Svart og Hvitt osv.) at kun framsiden blir skannet.

Løsning

Vi kommer til å fikse dette problemet til neste oppdatering av Acrobat. Løsningen er å bruke det medfølgende grensesnittet på skanneren, via Egendefinert skanning. Følg trinnene nedenfor.

1. Velg Fil > Opprett > PDF fra skanner > Egendefinert skanning.

2. I dialogboksen Egendefinert skanning, klikker du på Alternativer ved siden av nedtrekksmenyen Skanner.

Merk: Sørg for at skanneren er tilkoblet og valgt i nedtrekksmenyen Skanner.

3. I dialogboksen Alternativer for skanner, velger du Vis skannerens medfølgende grensesnitt i nedtrekksmenyen Brukergrensesnitt og klikk på OK.

4. I dialogboksen Egendefinert skanning, klikker du på Skann.

5. Under skanning vil skannerens medfølgende TWAIN-drivergrensesnitt vises (avhengig av skannermodellen). Velg passende alternativer og klikk på Skann.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet