Kun dupleksskannere – Etter at Acrobat DC-oppdateringen i juli 2015, resulterer det å velge alternativet Sider > Begge sider i Egendefinert skanning i tillegg til som Forhåndsinnstilt skanning (Auto-oppdag Fargemodus, Svart og Hvitt osv.) at kun framsiden blir skannet.

Løsning

Vi kommer til å fikse dette problemet til neste oppdatering av Acrobat DC. Løsningen er å bruke det medfølgende grensesnittet på skanneren, via Egendefinert skanning. Følg trinnene nedenfor.

1. Velg Fil > Opprett > PDF fra skanner > Egendefinert skanning.

2. I dialogboksen Egendefinert skanning, klikker du på Alternativer ved siden av nedtrekksmenyen Skanner.

Merk: Sørg for at skanneren er tilkoblet og valgt i nedtrekksmenyen Skanner.

Dialogboksen Egendefinert skanning.
  3. I dialogboksen Alternativer for skanner, velger du Vis skannerens medfølgende grensesnitt i nedtrekksmenyen Brukergrensesnitt og klikk på OK.

Dialogboksen Alternativer for skanner
  4. I dialogboksen Egendefinert skanning, klikker du på Skann.

Dialogboksen Egendefinert skanning.
  5. Under skanning vil skannerens medfølgende TWAIN-drivergrensesnitt vises (avhengig av skannermodellen). Velg passende alternativer og klikk på Skann.

Skannerens TWAIN-drivergrensesnitt vises