Denne artikkelen forklarer hvordan du installerer Adobe Acrobat hvis du bruker Adobe Creative Cloud for teams-enkeltapplikasjon. Den gjelder både for Acrobat Pro og Acrobat Standard.

Merk:

Hvis du har et medlemskap på Creative Cloud Alle Applikasjoner, bruker du Creative Cloud Packager til å installere Acrobat. Se denne siden for detaljerte instruksjoner.

Oppsummering av distribusjonen

Merk:

Foreløpig er Acrobat Creative Cloud for arbeidsgrupper-enkeltapplikasjon (kjøpes med VIP) ikke støttet/sertifisert for strømming av virtuelle miljøer som Citrix XenApp eller XenDesktop. Se Distribuere Adobe Acrobat innkjøpt ved hjelp av Adobe Value Incentive Plan (VIP) i et virtualisert miljø.

1. Last ned Acrobat 11.0.07 installasjonsdeler

Før du laster ned Acrobat XI, må du sjekke at systemet ditt oppfyller kravene:

Windows Mac
Acrobat XI Pro Acrobat XI Pro - Windows Acrobat XI Pro - Mac OS
Acrobat XI Standard Acrobat XI Std - Windows i/a

Merk:

Installatøren er flerspråklig. Den kan installere Acrobat med alle språkene Acrobat støtter. Se avsnittet om installasjon nedenfor for mer informasjon.

2. Last ned CCT transform (Windows) / installasjonsfil (Mac OS)

Denne MST/DMG-filen gir en førstegangs installasjonsopplevelse som er optimalisert mot Creative Cloud for teams som bruker av enkeltprogram. Brukeren trenger bare å logge inn med Adobe ID-en og bruke Acrobat.

Windows Mac OS
Acrobat XI Pro AcrobatCCTWorkflow.mst AcrobatCCTWorkflow.dmg
Acrobat XI Std AcrobatStdCCTWorkflow.mst i/a

3. (Valgfritt, kun for Windows) Bruk tilpasningsveiviseren for Adobe XI

Du kan bruke tilpasningsveiviseren for Adobe til å tilpasse distribusjonen av Adobe. For mer informasjon, se dokumentasjonen for Adobe Customization-veiviseren (Windows).

Viktig: Bruk Acrobat Customization-veiviseren for å laste AcrobatCCTWorkflow.mst og legg til tilpasninger kun i denne MST-en. Det er registrert at bruk av en separat MST kan forårsake problemer. Start Tilpasningsveiviseren for Acrobat XI og følger disse trinnene:

• Velg fil > Åpne pakken og velg Acrobat 11.0 MSI i Acrobat 11.0 installasjonsmappen – AcroPro.msi.
  • Velg Transform > Load Transform og velg AcrobatCCTWorkflow.mst.

Merk:

Acrobat er konfigurert til å automatisk pinge Adobe-servere for å finne ut om det er en ny patch/oppdatering tilgjengelig. Hvis du vil endre dette for installasjonen din, kan du gjøre dette i tilpasningsveiviseren.

4. Installer Acrobat 11.0.07 + MST ved å bruke standard installasjonstrinn i Windows / Mac OS

4.1 Installer Acrobat i Windows

For å installere Acrobat for Windows gjør du følgende:

1. Installer Acrobat 11.0.07 ved å bruke serieinstallatør.
  2. Bruk CCT Transform (AcrobatCCTWorkflow.mst for Acrobat Professional eller AcrobatStdCCTWorkflow.mst for Acrobat Standard).

4.1.1 Kommandolinjemodus

Naviger til mappen Acrobat XI i kommandovinduet og kjør følgende kommando:

Eksempel på syntaks:

Setup.exe /sl "[LangCode]" /sALL /msi TRANSFORMS=”[TransformPath]”

I kommandoen ovenfor:

• [TransformPath] er den nøyaktige banen til AcrobatCCTWorkflow.mst (eller AcrobatStdCCTWorkflow.mst for Acrobat Standard) transform.
  • [LangCode] er den numeriske koden til installasjonsspråket til Acrobat, basert på følgende data:

2052=Forenklet kinesisk

1028=Tradisjonell kinesisk

1029=Tsjekkisk

1030=Dansk

1043=Nederlandsk

1033=Engelsk (USA)

1035=Finsk

1036=Fransk (Frankrike)

1031=Tysk (Tyskland)

1038=Ungarsk

1040=Italiensk (Italia)

1041=Japansk

1042=Koreansk

1044=Norsk (Bokmål)

1045=Polsk

1046=Portugisisk (Brasil)

1049=Russisk

1051=Slovakisk

1060=Slovensk

1034=Spansk (Tradisjonelt)

1053=Svensk

1055=Tyrkisk

1058=Ukrainsk

1025=Engelsk med støtte for Arabisk

1037=Engelsk med støtte for hebraisk

6156=Fransk (Marokko)

For eksempel starter Acrobat på engelsk hvis du angir «1033» som [LangCode].

4.1.2 Installasjon via standard installasjonsmetoder

Du kan også følge vanlig distribusjonspraksis for Acrobat som nevnt i Acrobat ETK.

Det følgende eksempelet forklarer hvordan man distribuerer Acrobat via SCCM:

Sørg for at de følgende filene er kopiert til mappen Acrobat XI Installer Binaries:

1. Acrobat CCT Transform – AcrobatCCTWorkflow.mst (eller AcrobatStdCCTWorkflow.mst for Acrobat Standard)

Nå, i samme mappe for Acrobat XI installer Binaries, åpne setup.ini og legg til følgende i [Product]-kategorien:

Cmdline=TRANSFORMS=”AcrobatCCTWorkflow.mst”

Se bildet nedenfor:

Oppføringer i Setup.ini-filen

Bruk det til å distribuere Acrobat ved bruke av SCCM. Følg de vanlige prosedyrene for å opprette en pakke for distribusjon i SCCM Configuration-administratoren. Oppgi stien til Setup.exe i «Create Program wizard» i SCCM.

Opprette Program-wizard i SCCM

4.1.3 Avinstallere Acrobat

Når du har distribuert Acrobat kan du avinstallere det via de vanlige prosessene for å avinstallere msi-pakker. Her er kommandolinjesyntakset for avinstallering av Adobe Acrobat 11.0:

Eksempel på syntaks:

msiexec.exe /x <banen til Acrobats msi-fil> /qn

4.2 Installere Acrobat Professional i Mac OS

Gjør følgende for å installere Acrobat på Mac OS:

1. Installer Acrobat 11.0.07 serieinstallatørpakke.
  2. Installe pakken CCT Workflow – AcrobatCCTWorkflow.pkg.

Mac OS installatører er .pkg-type installatører som tilbyr det nødvendige brukergrensesnittet for å kjøre. Du kan koble de tre installatørene ovenfor sammen til én installatør (og beholde rekkefølgen ovenfor) ved å følge denne videoen.

Du kan bruke vanlige distribusjonspraksiser på Mac OS (som ARD) til å distribuere den sammenkoblede pakken. Mer informasjon er tilgjengelig i Acrobat ETK.

Acrobat-oppdateringer

Du kan distribuere Acrobat-oppdateringer ved å bruke din organisasjons standard distribusjonspraksis. For mer informasjon om oppdateringer, se Patch-versjonsmerknader.

Distribuer Adobe Acrobat kjøpt med Adobe Value Incentive Plan (VIP) i et virtualisert miljø

For øyeblikket er Adobe Acrobat kjøpt med Adobe Value Incentive Plan (VIP) ikke støttet eller sertifisert for strømming/økter i virtuelle miljøer som Citrix XenApp eller XenDesktop. For Acrobat-abonnementer på VIP får du ikke et serienummer for lisensiering. Brukeren autentiserer inn i Acrobat desktop og «aktiverer» Acrobat med deres Adobe-ID. Hvis du er ute etter å distribuere Acrobat i slike miljøer, kjøp en Acrobat-plan som gir deg et serienummer.

Men du kan distribuere Adobe Acrobat kjøpt med VIP på dedikerte virtuelle skrivebord (også kjent som VM). Det er likt distribusjon på en lokal maskin og brukere kan logge på med sin Adobe-ID for å få tilgang til Acrobat.