Problem: «Inngangspunkt ble ikke funnet»-feil under oppstart

På Windows 7 SP1-maskiner med Office 2016, kommer følgende melding når Acrobat starter opp:

«Inngangspunktet for prosedyren ucrtbase.terminate ble ikke funnet i dynamic link library api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll.

Ledetekst for «Inngangspunkt ble ikke funnet»-feil
«Inngangspunkt ble ikke funnet Acrobat»-feil

Dette problemet har med Office 2016-installasjonen å gjøre, fordi den ikke alltid installerer kjøretidsfilen VS2015 på Windows 7-maskiner.

En måte å komme rundt problemet på er å installere kjøretidsfilen VS2015 manuelt. Straks kjøretidsfilen er installert, bør Acrobat starte uten denne feilmeldingen.

Løsning: Installer kjøretidsfilen for Microsoft Visual C++ (x64)

Last ned kjøretidsfilen Microsoft Visual C++ 2015 fra Microsoft Download Center. Installer den ved å dobbelklikke på den nedlastede filen – vc_redist.x64.exe (på 64-biters datamaskiner) and vc_redist.x86.exe (på 32-biters datamaskiner).