Acrobat-feilen Inngangspunkt ikke funnet ved bruk av MS Office 2016

Problem: «Inngangspunkt ble ikke funnet»-feil under oppstart

På Windows 7 SP1-maskiner med Office 2016, kommer følgende melding når Acrobat starter opp:

«Inngangspunktet for prosedyren ucrtbase.terminate ble ikke funnet i dynamic link library api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll.

Ledetekst for «Inngangspunkt ble ikke funnet»-feil

«Inngangspunkt ble ikke funnet Acrobat»-feil

Dette problemet har med Office 2016-installasjonen å gjøre, fordi den ikke alltid installerer kjøretidsfilen VS2015 på Windows 7-maskiner.

En måte å komme rundt problemet på er å installere kjøretidsfilen VS2015 manuelt. Straks kjøretidsfilen er installert, bør Acrobat starte uten denne feilmeldingen.

Løsning: Installer kjøretidsfilen for Microsoft Visual C++ (x64)

Last ned kjøretidsfilen Microsoft Visual C++ 2015 fra Microsoft Download Center. Installer den ved å dobbelklikke på den nedlastede filen – vc_redist.x64.exe (på 64-biters datamaskiner) and vc_redist.x86.exe (på 32-biters datamaskiner).

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet