Problem: Brukergrensesnittet i Acrobat er ikke synlig ved oppstart på Mac

Når du prøver å åpne et dokument i Acrobat DC på Mac, vises Acrobat-ikonet i dokken, men ikk brukergrensesnittet.

Mulig årsak: Hvis du bruker flere skjermer, kan du få dette problemet.

Løsning: Velg Zoom fra Vindu-menyen i Acrobat eller fjern eksterne skjermer

Du kan løse dette problemet ved å prøve en av disse løsningene i rekkefølgen nedenfor.

Løsning 1: Velg Zoom fra Vindu-menyen i Acrobat

1. Åpne en PDF-fil i Acrobat DC. Ikonet for Acrobat DC vises i dokken.

Ikonet for Acrobat DC i dokken
  2. Acrobat DC-menyene vises øverst på skjermen, for eksempel Fil, Vis, Rediger, Vindu og Hjelp.

Acrobat-menyen
  3. Klikk på ZoomVindu-menyen.

Vindu-menyen

Brukergrensesnittet for Acrobat vises i forgrunnen.

Løsning 2: Fjern eksterne skjermer

• Fjern alle eksterne skjermer. Brukergrensesnittet for Acrobat vises i forgrunnen.