LiveCycle-krypterte PDF-filer åpner ikke i Reader

Når du bruker Adobe Reader til å vise en PDF beskyttet med Live Cycles utvidede godkjenning, vises en tom påloggingsskjerm. Digitalt rettighetsadministerte PDF-er åpner ikke fra Adobe Reader når følgende stemmer:

• OS er Windows.
  • Adobe Reader-versjonen er 11.0.08 eller 11.0.09.
  • PDF-en beskyttes ved å bruke Adobe LiveCycle Rights Management-serveren.
  • Godkjenningsmekanismen er utvidet godkjenning.
  • Adobe Reader kjører i beskyttet modus.

Problemet er ikke til stede i Acrobat. Adobe planlegger å løse problemet i neste oppsatte utgivelse.

PDF-bilde vil ikke åpne

Løsning: Installer den nyeste produktversjonen

Oppdater til 11.0.10:

• Velg Hjelp > Se etter oppdateringer eller
  • Hent .msp-filen og oppdater manuelt.
Du finner detaljer i Produktmerknadene.