Når du starter Adobe Reader 9, X eller XI, ser du følgende feilmelding:

«Acrobat lastet ikke kjerne-DLL.»

Løsninger

Reparer den eksisterende Reader-installasjonen.

Windows 7

1. Klikk på Start.
  2. Klikk på Kontrollpanel, og velg deretter Programmer og funksjoner.
  3. Velg Adobe Reader og klikk Endre.
  4. Velg alternativet for å reparere Adobe Reader-installasjonen.

Gjennomsøk systemet etter skadelig programvare eller rootkit.

Fraskrivelse: Ved den innledende testingen fant Adobe ut at TDSSKiller fra Kaspersky fjerner rootkitet som er ansvarlig for dette problemet. Adobe anbefaler at du tar kontakt med ditt team for teknisk støtte og antivirus dersom du trenger mer hjelp.

For installasjons- og bruksveiledning, se «Slik desinfiserer du et infisert system» på http://support.kaspersky.com/5350?el=88446.

1. Last ned TDSSKiller for ditt operativsystem på støttesiden.

2. Klikk på Kjør for å starte installasjonen.

3. I dialogboksen TDSSKiller klikker du på Start søk.

Start søk
  4. Vent til søket er ferdig og registrerer en eventuell trojansk programvare på datamaskinen.

Søkefremdrift
  5. Velg Kurer fra popup-menyen, og klikk deretter på Fortsett.

Velg Kurer
  6. Klikk på Start datamaskin på nytt.

Klikk på Start datamaskin på nytt

Avinstaller og installer Adobe Reader på nytt.

Windows 7

1. Klikk på Start.
  2. Klikk på Kontrollpanel, og velg deretter Programmer og funksjoner.
  3. Velg Adobe Reader og klikk på Fjern.
  4. Velg alternativet for å fjerne Adobe Reader-installasjonen.

Installer Adobe Reader på nytt etter du har lastet det ned fra Adobe.com.

Merk: Hvis du har problemer med å fjerne Adobe Reader versjon 9.x eller 10.x, bruker du Adobe Reader cleaning tool fra Adobe Labs.