PDF-programmer bygget med VB6 fungerer ikke med Acrobat 11.0.07.

11.0.07-oppdateringen leverer 64-biters støtte via separate 32-biters og 64-biters DLL-er, og implementeringen følger Microsofts retningslinjer. Siden VB 6.x ikke tilbyr støtte for 64-biters, vil ikke programmer bygd med VB6-miljøet fungere lenger.

Løsninger

Følgende alternativer er tilgjengelige:

• Oppdater til en nyere IDE eller en senere versjon av Visual Basic som støtter 64-biters DLL-er.
  • Hvis du tidligere hadde bygd applikasjoner som 32-biters fordi AcroPDF.dll var 32-biters og bruker Visual Studio 2005 eller nyere, må du bekrefte at din innstilling for Visual Studio Platform Target er Enhver CPU (standarden). Enhver CPU betyr at samlingen kjører innebygd på CPU-en den kjører på. Det vil si som 64-biters på en 64-bitersmaskin, og 32-biters på en 32-bitersmaskin.
  • Hvis du kontrollerer sluttbrukermiljøet må du ikke oppdatere maskinene til 11.0.07 før du har bygget applikasjonen på nytt med riktige innstillinger.
  • Bygg applikasjonen slik at nettleseren kontrollerer lasting av plugin-modulen for Acrobat eller Reader i stedet for å anrope DLL-en direkte. Du finner flere ideer i forumtråden.

Tilleggsinformasjon

Programvarens verden går raskt over til 64-bitersapplikasjoner, og det har blitt vanligere å møte på scenarioer hvor 64-biters plugin-moduler og støtte er påkrevd. Vær oppmerksom på følgende:

• Acrobat 11.x-produkter støtter bare Visual Studio 2008 SP1 og nyere.
  • Siden Acrobat 9.x Visual Studio 2005 eller nyere er påkrevd.
  • Microsoft end-of-lifeVisual Basic 6.0 IDE fra og med april82008.
  • Microsoft tilbød aldri 64-biters Windows med Visual Basic 6.0. Fra nettstedet deres: «Visual Basic 6.0 IDE har aldri blitt tilbudt på en innebygd 64-bitersversjon, og 32-biters IDE har aldri blitt støttet på 64-biters Windows. VB6-utvikling på 64-biters Windows eller en annen innebygd arkitektur enn 32-biters Windows støttes ikke, og vil heller ikke støttes.»