Problem: Output workspace er utilgjengelig i Bridge

Output workspace/module er ikke tilgjengelig i Bridge CC.

Løsning

Output workspace/module for oppretting av PDF-kontaktkopier og -presentasjoner og webgallerier leveres ikke sammen med Bridge CC. Du kan manuelt laste ned og installere Adobe Output Module og workspace for Bridge CC ved å følge instruksjonene i følgende dokument:

Slik installerer du Adobe Output Module i Bridge CC

Tilleggsinformasjon

Du kan også opprette kontaktkopier ved å velge Verktøy > Photoshop > Kontaktkopi II fra Bridge CC, eller Fil > Automatiser > Kontaktkopi II fra Photoshop CC.

Du kan opprette PDF-presentasjoner ved å velge Fil > Automatiser > PDF-presentasjon fra Photoshop CC.

Hvis du har et abonnement på Creative Cloud Alle applikasjoner, kan du bruke Lightroom 5 til å generere kontaktkopier og webgallerier:

• Lightroom-hjelp / Layouter og maler for utskriftsmodul: http://helpx.adobe.com/no/lightroom/help/print-module-layouts-templates.html
  • Lightroom-hjelp / Opprette webgallerier: Grunnleggende arbeidsflyt: http://helpx.adobe.com/no/lightroom/help/creating-web-galleries-basic-workflow.html