Du kan starte Adobe Bridge direkte eller starte det fra følgende Adobe-produkter: After Effects, Captivate, Encore, Flash Professional, InCopy, InDesign, Illustrator®, Photoshop eller Premiere® Pro.

Starte Adobe Bridge fra et Adobe-produkt

1. Gjør ett av følgende:
    • Velg Fil > Bla gjennom (File > Browse) eller Fil > Bla i Bridge (File > Browse In Bridge) (velg det som er aktuelt).

Merk: Hvis du dobbeltklikker en fil i After Effects eller Premiere Pro etter at du har brukt File > Browse In Bridge til å starte Adobe Bridge, åpnes eller importeres filen i den Creative Cloud-appen, og ikke i det opprinnelige programmet. Hvis du for eksempel velger File > Browse In Bridge i Adobe Premiere Pro og deretter dobbeltklikker en Photoshop-fil, blir filen lagt til i prosjektpanelet i Premiere Pro og åpnes ikke i Photoshop.

• Klikk Adobe Bridge-knappen  på programlinjen.

Gå tilbake til det forrige åpne Adobe-produktet fra Adobe Bridge

1. Velg Fil > Gå tilbake til [komponent], eller klikk knappen Gå tilbake til [komponent] på programlinjen.

Starte Adobe Bridge direkte

• (Windows) Velg Adobe Bridge på menyen Start > Programmer.
  • (Mac OS) Dobbeltklikk Adobe Bridge-ikonet  i mappen Programmer/Adobe Bridge.

Starte Adobe Bridge automatisk

Du kan konfigurere Adobe Bridge til automatisk å kjøre i bakgrunnen hver gang du logger på. Ved å kjøre Adobe Bridge i bakgrunnen sparer du systemressurser når programmet ikke er i bruk.

1. Gjør ett av følgende for å konfigurere Adobe Bridge til å åpnes automatisk i bakgrunnen ved pålogging:
    • Første gang du starter Adobe Bridge , klikker du Ja når du får spørsmål om Adobe Bridge skal startes automatisk ved pålogging.

• I Avansert-panelet i dialogboksen Adobe Bridge-innstillinger velg Start Bridge ved pålogging.

• (Windows) Når Adobe Bridge er åpnet, høyreklikker du Adobe Bridge-ikonet i systemstatusfeltet og velger Start Bridge ved pålogging.

Vise eller skjule Adobe Bridge

(Mac OS) Gjør ett av følgende for å bytte mellom operasjonsmodi:

1. Klikk Adobe Bridge-ikonet i Dock, og velg Vis eller Skjul.
  2. I Adobe Bridge velger du Adobe Bridge > Skjul Adobe Bridge for å kjøre Adobe Bridge i bakgrunnen.