Med Publiser-panelet i Adobe Bridge CC kan du enkelt laste opp bilder, lydfiler og videoer som et prosjekt til Adobe Portfolio. Når ressursene har blitt lastet opp, kan du gå til Adobe Portfolio for å redigere oppsettet for prosjektet og publisere området ditt.

Laste opp ressurser til Adobe Portfolio

1. Du kan vise Publiser-panelet i et arbeidsområde ved å velge Vindu > Publiser-panelet.

Klikk Adobe Portfolio i Publiser-panelet.

Merk:

Hvis du ikke er pålogget, må du starte Creative Cloud-programmet. Sørg for at du logger deg på med Adobe-ID-en, bedrifts-ID-en eller en føderert ID, slik at du kan gå videre.

2. Velg bildet du vil laste opp til Adobe Portfolio, i Innhold-panelet. Dra det valgte bildet til drasonen for Adobe Portfolio i Publiser-panelet.

Merk:

Du kan dra et utvalg av flere bilder samtidig til drasonen for Adobe Portfolio i Publiser-panelet.

Merk:

Kontroller at ressursutvalget (bilde-, lyd- og videofiler) som du vil laste opp til Adobe Stock, er i et filformat som støttes av Adobe Portfolio. Hvis utvalget inneholder ressurser i andre filformater, viser Adobe Bridge feilene i dialogboksen Kan ikke laste opp alle innholdselementer.

3. Angi følgende informasjon i dialogboksen Opprett Portfolio-prosjekt, og klikk Fortsett:

• Prosjekttittel: Skriv inn navnet på prosjektet.
    • Vis også på Behance: Velg dette hvis du ønsker å vise prosjektet på Behance.
    • Inneholder innhold som er uegnet for mindreårige: Velg dette alternativet hvis prosjektressursen inneholder innhold som ikke er egnet for mindreårige. Dette alternativet aktiveres når du velger Vis også på Behance.
    Project name

Merk:

Hvis de valgte filene inneholder RAW-bilder, viser Adobe Bridge en melding om konverteringen av RAW-bilder til JPEG-bilder før opplastingen til Adobe Portfolio.

4. Prosjektet er opprettet på Adobe Portfolio, og ressursopplastingen starter.

Bridge-dialogboks bekrefter konverteringen av RAW-bilder til JPEG for opplasting
    Uploading content
  5. Når opplastingen er fullført, og Portfolio-prosjekt har blitt opprettet, vises dialogboksen nedenfor i Adobe Bridge.

Dialogboksen Bilder ble lastet opp
  6. Du kan klikke Gå til Adobe Portfolio for å åpne Adobe Portfolio, der du kan redigere oppsettet for prosjektet og publisere området ditt. Adobe Portfolio åpnes i standardnettleseren din.

Filformater som støttes av Adobe Portfolio

Hvis du vil vite hvilke bilde-, lyd- og videofilformater som støttes av Adobe Portfolio, kan du se denne artikkelen i Adobe Portfolio-kunnskapsbasen: Hvilke filformater støttes?

Du finner flere hjelperessurser i hjelpedokumentasjonen for Adobe Portfolio.