Problem: Uppdateringsfel

Vid uppdatering av Creative Cloud visas ett av följande meddelanden:

Creative Cloud kunde inte uppdateras. (Felkod: 2) eller (Felkod: P2)

Felkod 2 uppstår på grund av en ogiltig PIM-bibliotekshänvisning.

Felkod: 2

Creative Cloud-datorprogrammet kunde inte uppdateras (felkod: 50) eller (felkod: P50)

Felkod 50 inträffar om systemet inte kan säkerhetskopiera befintliga objekt under installationen.

Fel 50

Lösning: Avinstallera Creative Cloud och installera det sedan på nytt

1. Avinstallera datorprogrammet Creative Cloud

2. Hämta och installera Creative Cloud-datorprogrammet. För mer information, se Hämta Creative Cloud-datorprogrammet.