Lär dig vad du ska göra när Creative Cloud-datorprogrammet inte öppnas eller visar ett snurrande förloppshjul.

Hur man fixar datorprogrammet Creative Cloud när det inte öppnas

När du startar Creative Cloud-programmet, öppnas det inte, eller så visas ett snurrande förloppshjul med ett av följande felmeddelanden:

• Ladda program verkar ta längre tid än vanligt.
  • Creative Cloud verkar ta längre tid än vanligt att starta.
Creative Cloud-programmet verkar ta längre tid än vanligt att starta
Snurrande förloppshjul

Försök med följande lösningar för att lösa problemet och starta Creative Cloud-programmet:

Starta om Creative Clouds bakgrundsprocesser

Detta fel kan uppstå om det förekommer fel med Creative Clouds bakgrundsprocesser. Starta om Creative Cloud genom att klicka här i felmeddelandet för att starta om bakgrundsprocessarna.

Starta om datorn och öppna Creative Cloud-datorprogram igen

1. Avsluta Creative Cloud-datorprogram från de tre vertikala punkterna i det övre högra hörnet.

2. Stäng alla program.

3. Starta om datorn och öppna programmet Creative Cloud.

Uppgradera till den senaste versionen av Creative Cloud-datorprogram

En uppgradering till den aktuella version av Creative Cloud-datorprogram löser problemet. Följ dessa anvisningar:

1. Avsluta Creative Cloud-programmet.
  2. Hämta och installera den uppdaterade versionen av datorprogrammet Creative Cloud.

Obs!

Ta reda på vilken version av Creative Cloud-datorprogram som är installerad genom att utföra följande steg:

1. Klicka på de tre vertikala punkterna i det övre högra hörnet på Creative Cloud-datorprogram.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Under fliken Allmänt klicka på Konto. Versionsinformationen återfinns ovanför ditt Adobe ID.

Återinstallera datorprogrammet Creative Cloud

Om ovanstående anvisningar inte åtgärdar problemet, installera om programmet (se Avinstallera Creative Cloud-datorprogrammet).

Ta bort innehållet i OOBE-mappen och starta Creative Clouds datorprogram på nytt

1. Avsluta Creative Cloud-datorprogram från de tre vertikala punkterna i det övre högra hörnet.

2. Bläddra till följande plats, beroende på ditt operativsystem.

Windows

C:\Användare\<användarmapp>\AppData\Local\Adobe\OOBE

AppData är dold som standard i Windows. Se Visa dolda filer, mappar och filnamnstillägg | Windows för anvisningar om hur man visar den.

macOS

/Users/<user folder>/Library/Application Support/Adobe/OOBE

Mappen \Användare\<användarmapp>\Bibliotek \ är dold som standard i version 10.7 och senare. Se Åtkomst till dolda filer i biblioteksmappar | Mac OS 10.7 och senare för anvisningar om hur du kommer åt den.

3. Ta bort allt innehåll i OOBE-mappen.

4. Starta om datorn och öppna Creative Clouds datorprogram igen.

Obs!

Med denna lösning kan det ta lite längre tid än vanligt att läsa in programmet, eftersom innehållet i OOBE-mappen återställs efter programstarten.