Fel i MSVCR110.dll när Adobe-program öppnas i Windows 10

När du försöker öppna Adobe Creative Cloud-program, till exempel Photoshop, efter att ha uppgraderat till Windows 10 visas felmeddelandet:

Programmet kan inte starta eftersom MSVCR110.dll saknas på datorn. Försök att installera om programmet för att åtgärda problemet.

Lösning

Från Microsoft:

"Detta fel visas när du försöker köra ett program som kräver Microsoft Visual C++ Redistributable 2012. Detta kan enkelt hämtas på Microsofts webbplats som x86- eller x64-version. Beroende på vilket program du vill installera behöver du installera antingen 32- eller 64-bitarsversionen."

Se följande länk: Hämta Visual C++ Redistributable för Visual Studio 2012 Update 4