Åtgärda molndokumentfel i Creative Cloud-datorprogrammet

Har du problem när du hanterar och arbetar med molndokument i Creative Cloud-datorprogrammet? Så här åtgärdar du dem.

Synkroniseringskonflikt

Vad orsakar det här problemet?

En synkroniseringskonflikt tyder på synkroniseringsproblem för molndokument när de öppnas på flera enheter samtidigt. Du ser vanligtvis en orange varningsikon bredvid molndokumentet när detta händer.

Synkroniseringskonflikt för molndokument i Creative Cloud-datorprogrammet

Hur åtgärdar jag detta?

Gör något av följande:

Välj ikonen till höger för att öppna molndokumentet i dess program. Spara sedan en kopia av molndokumentet.

Öppna filen i respektive program

Välj knappen uppdatera i det nedre högra hörnet av Creative Cloud-datorprogrammet.

Uppdatera Creative Cloud-datorprogrammet

Ingen internetanslutning

Vad orsakar det här problemet?

Datorn är antingen inte ansluten till ett nätverk eller så är anslutningen intermittent. Detta leder vanligtvis till att molndokument faller tillbaka i offlineläge. Du ser ett meddelande i Creative Cloud-datorprogrammet som säger att du är offline.

Du är offline

Hur åtgärdar jag detta?

Kontrollera att du är ansluten till internet och försök sedan att öppna programmet igen.

Molnlagringsutrymmet är fullt

Vad orsakar det här problemet?

Creative Cloud-lagringen är full.

Molnlagringen är full

Hur åtgärdar jag detta?

Uppgradera lagringen eller frigör utrymme genom att ta bort molndokument permanent.

Om du tar bort filer från platsen Dina filer i Creative Cloud-datorprogrammet flyttas de bara till mappen Borttaget. Du måste ta bort dem permanent (från platsen Borttaget) för att frigöra lagringsutrymme. Öppna Creative Cloud-webbplatsen om du vill se alla dina borttagna resurser.