Var hittar jag saknade Creative Cloud-filer?

Kan du inte hitta filer som du har överfört till Creative Cloud? Försök med lösningarna som ges nedan.

Vad du kan göra om filer saknas på ditt Creative Cloud-konto

Om du upptäcker att en eller flera av dina filer saknas i Creative Cloud, bör du söka efter de saknade filerna på följande platser. När du väl har hittat dem kan du enkelt återställa dem.

Kontrollera Creative Cloud-mappen på datorn

Med Adobes filsynkronisering synkroniseras innehållet i Creative Cloud-användarmappen till ditt Creative Cloud-konto. Även om filer saknas online kan de vara tillgängliga lokalt. Navigera till mappen nedan och kontrollera om de saknade filerna är tillgängliga.

Windows

C:\Användare\<Användarnamn>\Creative Cloud-filer

macOS

Mac HD/Användare/<Användarnamn>/Creative Cloud-filer

Obs!

Denna mapp finns inte alltid. <Användarnamn> är användarnamnet för den aktuella användaren.

Sök efter en kopia eller en annan Creative Cloud-filmapp

Sök efter en kopia av Creative Cloud-filmappen i hemmappen för det aktuella användarkontot eller en annan Creative Cloud-filmapp i ett annat användarkontos hemmapp.

Kontrollera papperskorgen

Leta efter den saknade filen i papperskorgen ( macOS ) eller papperskorgen (Windows).

Titta i avsnittet Mina resurser online

1. Logga in om du ombeds göra det.

2. Se om de saknade filerna är tillgängliga i Filer.

Sök i avsnittet Borttaget i Creative Cloud

1. Logga in om du ombeds göra det.

2. Se om de saknade filerna är tillgängliga i Borttaget.