Problem: Filer saknas i Creative Cloud

En eller flera filer saknas i Creative Cloud.

Lösningar

Lösning 1: Sök i avsnittet Arkiv i Creative Cloud

1. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Kontrollera om de saknade filerna finns i avsnittet Arkiv.

Obs!

Ytterligare information om åtkomst till arkiverade filer finns i avsnittet
    Bläddra, synkronisera och hantera resurser.

Lösning 2: Kontrollera Creative Cloud-mappen på din dator

Navigera till mappen nedan och kontrollera om de saknade filerna är tillgängliga. Med Adobes filsynkronisering synkroniseras innehållet i Creative Cloud-användarmappen till ditt Creative Cloud-konto. Även om filer saknas online kan de vara tillgängliga lokalt.

Windows
C:\Användare\<Användarnamn>\Creative Cloud-filer

Mac OS
Mac HD/Användare\<Användarnamn>\Creative Cloud-filer

Obs!

Denna mapp finns inte alltid. <Användarnamn> är den nuvarande användarens användarnamn.

Lösning 3: Kontakta Adobe Support

Kontakta Adobe Support för hjälp med filer som du inte hittar trots att de inte har tagits bort.