U kunt uw Dropbox-bestanden opslaan en openen wanneer u werkt in Acrobat of Acrobat Reader op uw bureaublad.

Uw Dropbox-account toevoegen en bestanden openen

1. Kies Start > Account toevoegen en klik vervolgens op de knop Toevoegen voor Dropbox.

Het dialoogvenster Aanmelden wordt weergegeven.

Aanmelden bij Dropbox
  2. Geef het e-mailadres en het wachtwoord van uw Dropbox-account en klik op Aanmelden.

3. Klik in het bevestigingsvenster op Toestaan.

Bevestiging om uw Dropbox-account toe te voegen aan Acrobat of Reader

Het account is toegevoegd in het linkerdeelvenster onder de sectie Bestanden. Er wordt een lijst met bestanden/mappen getoond. Alle specifieke handelingen voor het geselecteerde bestandstype zijn beschikbaar in het rechtervenster voor context, alsook via een aangepast dialoogvenster voor openen en opslaan.

Uw Dropbox-bestanden in de weergave Home

Opmerking:

De opdrachten voor zoeken, sorteren en filteren zijn nog niet beschikbaar in de weergave Start voor Dropbox-bestanden.

Uw Dropbox-account verwijderen

1. Klik in de weergave Start op het pictogram Bewerken/Potlood naast Bestanden.

Knop Bewerken voor online accounts
  2. Klik op het pictogram met het kruisje naast het account dat u wilt verwijderen, en klik vervolgens op Gereed naast Bestanden.

De opties Kruisje en Gereed voor het verwijderen van een account