Box-bestanden openen in Acrobat, Acrobat Reader

U kunt gemakkelijk bestanden openen via (of opslaan in) uw Box-opslagaccount voor consumenten of bedrijven wanneer u werkt in Acrobat of Acrobat Reader op uw bureaublad.

Uw Box-account toevoegen en bestanden openen

1. Kies Start > Account toevoegen en klik vervolgens op de knop Toevoegen voor Box. (U kunt ook een account toevoegen in het aangepaste dialoogvenster voor openen en opslaan.)

Box-account toevoegen

2. Uw standaardbrowser wordt geopend en geeft het aanmeldingsvenster weer. Geef het e-mailadres en het wachtwoord van uw Box-account en klik op Toegang verlenen.

Aanmelden bij Box

3. Klik in het bevestigingsdialoogvenster op Toegang verlenen tot Box.

Toegang verlenen tot Box

4. Uw browser vraagt u om terug te gaan naar Acrobat of Acrobat Reader om het toevoegen van uw Box-account te voltooien. Klik op Ja.

Open Acrobat of Acrobat Reader
    Een voorbeeld van een Acrobat-prompt in de Edge-browser

Uw OneDrive-account wordt toegevoegd in het linkerdeelvenster onder de sectie Bestanden. Er wordt een lijst met bestanden/mappen getoond. Alle specifieke handelingen voor het geselecteerde bestandstype zijn beschikbaar in het rechtervenster voor context, alsook via een aangepast dialoogvenster voor openen en opslaan.

Uw Box-bestanden in de weergave Start

Opmerking:

De opdrachten voor zoeken, sorteren en filteren zijn nog niet beschikbaar in de weergave Start voor Box-bestanden.

Uw Box-account verwijderen

1. Klik in de weergave Start op het pictogram Bewerken/Potlood naast Bestanden.

Knop Bewerken voor online accounts

2. Klik op het pictogram met het kruisje naast het account dat u wilt verwijderen, en klik vervolgens op Gereed naast Bestanden.

De opties Kruisje en Gereed voor het verwijderen van een account