Probleem met Creative Cloud Libraries bij InDesign oplossen

Kom te weten hoe u problemen met Creative Cloud Libraries-bestanden oplost wanneer ze terugkeren naar de oorspronkelijke InDesign-bibliotheken.

Voor u doorgaat

• Maak een back-up van alle getroffen bestanden, voordat u deze tijdelijke oplossing uitvoert.
  • Bij de stappen van deze tijdelijke oplossing wordt een document op de schijf opgeslagen.
  • Fouten kunnen ertoe leiden dat enkele gegevens verloren gaan. Sla uw InDesign-bestand niet op wanneer de wijzigingen op het scherm niet overeenkomen met wat u wilt zien.

Tijdelijke oplossing

Volg de onderstaande stappen om het probleem met de Creative Cloud Libraries bij InDesign op te lossen:

1. macOS

1. Klik met behulp van de macOS Finder op het menu Ga en vervolgens op Ga naar map....
    2. Typ ~/Library/Application Support/Adobe/Creative Cloud Libraries/LIBS  en druk op Enter.

Windows

1. Ga naar C:\Users\<<gebruikersnaam>>\AppData\Roaming\Adobe\Creative Cloud Libraries\LIBS.

Verwijder het bestand librarylookupfile. Deze stap verhindert dat InDesign links naar Creative Cloud Libraries maakt.

2. Open het InDesign-document en controleer of u het oorspronkelijke canvas kunt zien.

Voor elk gekoppeld element verschijnt er een cloudpictogram met een rode stip. Deze rode stip geeft aan dat InDesign de link niet kan opheffen.

cloudpictogrammen in InDesign-documenten
    Er verschijnen cloudpictogrammen voor links in het InDesign-document.

3. Option+klik (macOS) / Alt+klik (Windows) op het cloudpictogram om het deelvenster Links te openen. Klik in het deelvenster Links met de rechtermuisknop op de link en selecteer Ontkoppelen.

Het cloudpictogram op het canvas verdwijnt.

Het document ontkoppelen
    Verwijder links naar Creative Cloud Libraries voor uw InDesign-documentlinks.

4. Sla het document op als het eruitziet zoals u wilt.

Gewijzigde tekst in het document
    Bijgewerkte tekst zonder links naar Creative Cloud Libraries.

5. Herhaal de stappen 2 tot en met 4 voor elk getroffen bestand.
    Wanneer u klaar bent, start u uw computer opnieuw op om ervoor te zorgen dat de resterende links naar de Creative Cloud Libraries weer werken.