Del filer med Adobe SendNow

Du kan overføre og dele mange filtyper på Acrobat.com, ikke blot PDF-filer.

1. Benyt en af følgende fremgangsmåder for at åbne opgaveruden Del:
    • Vælg Fil > Send fil.

• Klik på knappen Mail på værktøjslinjen.

2. Klik på Brug Adobe SendNow i dialogboksen Send mail. Adobe SendNow åbnes i din standardbrowser.

Få flere oplysninger var at gå til Brug Adobe SendNow.

Acrobat overfører filerne til Adobe-onlinetjenester og sender e-mails til modtagerne med et link til den delte fil. Et lignende link vises i den bekræftelses-mail, du modtager.

Deling af filer via mail

Du kan dele mange filtyper, ikke blot PDF-filer.

1. Hvis du vil sende en fil i en mail, skal du gøre et af følgende:
    • Vælg Fil > Send fil.

• Klik på ikonet Mail på værktøjslinjen.

2. Vælg en indstilling i dialogboksen Send mail, og klik på Fortsæt.
    • Vælg Brug standardmailprogram for at bruge din e-mailsoftware.

• Vælg Brug webmail for at bruge et webmailsystem som f.eks. Gmail eller Yahoo!

Sæt flueben i Husk mine indstillinger for at omgå denne dialogboksen fremover.

3. Klik på Fortsæt, og følg vejledningen på skærmen.

Se Indstillinger for e-mailkonto for at tilføje eller redigere e-mailindhold.

1. Vælg Kommentar > Gennemgang > Samarbejd direkte.
  2. Vælg eller søg efter PDF-filen, hvis du bliver bedt om det, og klik på Næste.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive Adobe ID og adgangskode eller oprette et id, hvis du ikke har et.
  4. Gør følgende på mailskærmen, og klik derefter på Send:
    • Angiv de inviteredes mailadresser. Indsæt et semikolon eller et linjeskift efter hver adresse. Klik på knappen Til eller Cc for at vælge mailadresser fra mailprogrammets adressekartotek.

• Se og rediger e-mailens emne og meddelelse efter behov. Hvis du vil bruge standardmeddelelsen, skal du klikke på Nulstil standardmeddelelse.

• Hvis du vil arbejde sammen med andre på Acrobat.com, skal du vælge Gem fil på Acrobat.com, og send link til modtagere. Vælg ikke denne indstilling, hvis du vil sende filen som en vedhæftet fil til modtagerne.

• Hvis du arbejder sammen med andre på Acrobat.com, skal du vælge en indstilling i menuen Adgangsniveau for at angive, hvem der kan hente filen.

1. Benyt en af følgende fremgangsmåder i mailinvitationen til direkte samarbejde:
    • Hvis e-mailen indeholder en vedhæftet PDF-fil, skal du dobbeltklikke på den vedhæftede fil.

• Hvis e-mailen indeholder en URL-adresse, skal du klikke på eller skrive den i en browsers adressefelt. Log på med Adobe ID og adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på som gæst eller med Adobe ID og adgangskode.
  3. Mens du er i en session med direkte samarbejde, kan du gøre følgende efter behov:
    • Skrive chatmeddelelser i boksen nederst i ruden. Klikke på farveboksen for at vælge en anden farve til chatteksten.

• Hvis du vil dele siderne, så alle deltagerne ser den samme sidevisning, skal du klikke på knappen Start sidedeling. Under sidedelingen ændres knappen til Stop sidedeling, og du kan altid standse delingen.

• Hvis du vil dele din skærm i et Adobe ConnectNow-møde, skal du i indstillingsmenuen vælge Del min skærm.

• Hvis du vil gemme chathistorikken, skal du i indstillingsmenuen vælge Gem chat.

• Hvis du vil deaktivere live samarbejde i et dokument, skal du i indstillingsmenuen vælge Deaktiver chat og sidedeling i min kopi eller (kun initiativtager) Deaktiver chat og sidedeling i alle kopier. Hvis du deaktiverer direkte samarbejde i alle kopier, kan brugerne ikke logge på en direkte samarbejdssession med nogen kopi af dokumentet.

Indstillinger for Adobe-onlinetjenester

Hvis du vil ændre indstillinger for din Acrobat.com-konto, skal du åbne dialogboksen Indstillinger og vælge Online-tjenester under Kategorier.

E-mailadresse (Adobe ID)

Angiver den e-mailadresse, der er knyttet til dit Adobe ID.

Log af

Klik for at logge af din Acrobat.com-konto.

Administrer konto

Klik for at få vist og administrere dine kontoindstillinger.

Skift adgangskode

Klik for at slette den gemte adgangskode og angive en ny.

Send kopi til mig, når jeg sender en e-mailinvitation via Adobe-onlinetjenester

Når indstillingen er valgt, sendes en kopi af den første mail til delte gennemgange og formulardistributioner.

Indstillinger for e-mailkonto

Åbn dialogboksen Indstillinger for at ændre eller tilføje e-mailkonti, og vælg E-mailkonti under Kategorier. E-mailkontoen bruges i forskellige procedurer som f.eks. send fil og gennemgang. Du kan bruge en konto, der er konfigureret gennem din standardmailklient eller en webmailklient som f.eks. Gmail eller Yahoo! Mail.

Konti.

Viser en liste over alle e-mailkonti.

Tilføj konto

Vælg en e-mailkonto, der skal tilføjes. For Gmail og Yahoo! Angiv din e-mailadresse. For andre konto skal du bruge flere oplysninger som f.eks. din adgangskode og serverindstillinger.

Rediger

Redigerer indstillingerne for andre e-mailkonti.

Sæt som standard

Klik for at bruge den valgte konto som standard.

Slet

Klik for at slette den valgte konto.

Oprettelse af et Buzzword-dokument

Funktionen til oprettelse af Adobe Buzzword-dokumenter direkte fra Acrobat er ikke tilgængelig i Acrobat X og nyere. Hvis du har en konto på Acrobat.com, kan du oprette og dele Buzzword-dokumenter. Se http://acrobat.com for at få yderligere oplysninger.

Samarbejde i ConnectNow-møder

Funktionen til opstart af ConnectNow-møder direkte fra Acrobat er ikke tilgængelig i Acrobat X og nyere. Hvis du har en konto på Acrobat.com, kan du dele PDF'er og dit skrivebord samt bruge andre samarbejdsfunktioner i ConnectNow-møder. Se http://acrobat.com for at få yderligere oplysninger.