Når du har installeret Acrobat X 10.0.1-opdateringen på 64-bit Windows 7, mangler valgmuligheden Acrobat-genvejsmenu i Windows Explorer.

Løsning 1: Registrer Context Menu DLL

1. Vælg Start > Alle programmer.
  2. Klik på Tilbehør.
  3. Højre-klik på kommandoprompten, og vælg Kør som administrator i genvejsmenuen.
  4. Klik på Ja i dialogboksen Styring af brugerkonto.
  5. Indtast følgende linje, og tryk på Retur.

Acrobat 10 i 64-bit udgaver af Windows-operativsystemer:

regsvr32 "C:\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat 10.0\Acrobat Elements\ContextMenu64.dll"

For Acrobat 10 i 32-bit udgaver af Windows-operativsystemer:

regsvr32 "C:\Programmer\Adobe\Acrobat 10.0\Acrobat Elements\ContextMenu32.dll"

For Acrobat 9 i 64-bit udgaver af Windows-operativsystemer:

regsvr32 "C:\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat Elements\ContextMenu64.dll"

For Acrobat 9 i 32-bit udgaver af Windows-operativsystemer:

regsvr32 "C:\Programmer\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat Elements\ContextMenu32.dll"

Løsning 2: Tilføj Acrobats genvejsmenunøgle i mappen Approved i registreringsdatabasen i Windows

Kontrollér, om en streng med værdien "Adobe.Acrobat.ContextMenu" er blokeret af Windows.

Sti til strengen: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell
Extensions\Blocked med værdien: Adobe.Acrobat.ContextMenu

Hvis strengen findes under nøgler, der er blokeret af Windows, skal du blot fjerne den pågældende streng fra ovenstående placering på den berørte computer og genstarte.

Ovenstående streng skal kun være i mappen Approved.