Problem: Adgangspunktet AdobeARM.exe CreateProcessWithTokenW blev ikke fundet i ADVAPI32.dll

På maskiner med Windows XP og Server 2003, vises den dialogboks, der er vist herunder, når computeren genstartes og kort tid efter, at Adobe Acrobat eller Adobe Reader åbnes.

Løsning: Installer den nye version af Adobe Acrobat og Reader Updater

Du kan downloade installationsprogrammet til Adobe Acrobat og Reader Updater ved at klikke her.

Dobbeltklik på den downloadede fil, og følg anvisningerne på skærmen for at installere Adobe Acrobat og Reader Updater.