Løs AdobeARM.exe-problemet med adgangspunktet, der ikke blev fundet

Problem: Adgangspunktet AdobeARM.exe CreateProcessWithTokenW blev ikke fundet i ADVAPI32.dll

På maskiner med Windows XP og Server 2003, vises den dialogboks, der er vist herunder, når computeren genstartes og kort tid efter, at Adobe Acrobat eller Adobe Reader åbnes.

Løsning: Installer den nye version af Adobe Acrobat og Reader Updater

Du kan downloade installationsprogrammet til Adobe Acrobat og Reader Updater ved at klikke her.

Dobbeltklik på den downloadede fil, og følg anvisningerne på skærmen for at installere Adobe Acrobat og Reader Updater.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online