Når du bruger tegneværktøjet til at tilføje kommentarer i Acrobat DC eller Acrobat Reader DC, vises der en ramme rundt om den første kommentar.

Løsning

Du kan løse problemet ved at importere nedenstående nøgle til registreringsdatabasen i Windows eller bruge plist-filen i macOS.

Brug af reg-filen i Windows

1. Hvis Acrobat DC eller Acrobat Reader DC er åbent, så luk det.

2. Hent den relevante fil, og gem den.

Download

3. Pak reg-filen ud, og gem den på skrivebordet.

4. Kontrollér, at du har administratorrettigheder. Højreklik på reg-filen, og vælg Flet.

Brug af plist-filen i macOS

1. Hvis Acrobat DC eller Acrobat Reader DC er åbent, så luk det.

2. Hent den relevante fil, og gem den.

Download

3. Pak plist-filen ud, og gem den på skrivebordet.

4. Kopiér plist-filen til mappen /Bibliotek/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/Preferences . Angiv administratoradgangskoden til din Mac-computer, hvis du bliver bedt om det.