Problemet er løst i den nyeste udgave af Acrobat. Opdater Acrobat DC eller Acrobat 2017 til den nyeste version. Hvis du vil opdatere automatisk fra Acrobat, skal du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer og derefter følge trinene i opdateringsvinduet og downloade og installere de nyeste opdateringer.

Problem: PDFMaker kan ikke konvertere Office-dokumenter til PDF på en Mac-computer

Når du forsøger at konvertere et Word-dokument til PDF ved hjælp af Acrobat, mislykkes konverteringsprocessen, og der vises følgende fejlmeddelelse.

Dokumentet kunne ikke åbnes

Årsag: Fejlen opstår efter opdateringen af Office 2016 til Mac fra den 18. januar 2018.

Løsning: Vend tilbage til Office 2016-versionen fra december 2017

Acrobat-teamet arbejder på at løse problemet. I mellemtiden kan du som en midlertidig løsning vende tilbage til den version af Office 2016, der blev udgivet i december 2017 i form af en opdatering, og som har versionsnummer 15.41.0 (17120500). Du kan downloade den via følgende link: 15.41.0 (17120500).