Konvertering fra Acrobat DC-prøveversionen til Acrobat 2017

I artiklen finder du en vejledning til, hvad du skal gøre, hvis du har købt en eviggyldig licens (serienummer) til Acrobat. Serienumre fra detailhandlere kan ikke anvendes til  Acrobat DC-prøvesoftware. Download og installer Acrobat 2017-softwaren. Følg trinene herunder:

1. Download installationsprogrammet til Acrobat 2017

Du kan downloade installationsprogrammet til Acrobat 2017 på nedenstående steder.

Windows

Mac OS

Acrobat Pro 2017

2. Afinstaller den installerede Acrobat DC-prøveversion

Windows

1. Gå ind på Kontrolpanelet i menuen Start.

2. Klik på Programmer eller Programmer og funktioner.

3. Vælg Acrobat på listen, og klik derefter på Afinstaller.

Mac OS

1. Gå ind i mappen Programmer.

2. Åbn programmappen Adobe Acrobat DC.

3. Start afinstallationsprogrammet til Acrobat.

3. Installer Acrobat 2017

3.1. Installation i Windows

Windows-installationsprogrammer pakkes ud automatisk exe- filer. Kør den downloadede .exe-fil, og pak installationsfilerne ud i en Adobe Acrobat-mappe på skrivebordet. Gør følgende for at installere Acrobat i Windows:

1. Åbn mappen Adobe Acrobat, der lå i den udpakkede exe-fil, og kør Setup.exefor at starte installationen. På skærmen vil du få vejledning til, hvordan man indtaster serienummeret.
  2. Når installationen er færdig, skal du starte Acrobat og logge på med dit Adobe ID.

3.2 Installation i macOS

Du kan installere Acrobat i macOS ved bare at installere den downloadede installationspakke. Installationsprogrammerne til macOS er .pkg-filer, som indeholder den nødvendige brugerflade til afvikling af installationsprogrammet.

Når installationen er færdig, skal du starte Acrobat og logge på med dit Adobe ID.