Kun dupleksscannere – efter Acrobat DC-opdateringen fra juli 2015 resulterer valg af Sider > Begge sider under Brugerdefineret scanning samt Forudindstillinger (Automatisk registrering af farvemodel, Sort og hvid osv.) resulterer i, at kun forsiden scannes.

Løsning

Vi vil løse dette problem i den næste opdatering af Acrobat DC. Den midlertidige løsning er at bruge scannerens originale brugergrænseflade via Brugerdefineret scanning. Følg trinnene herunder.

1. Vælg Filer > Opret > PDF-fil fra scanner > Brugerdefineret scanning.

2. I dialogboksen Brugerdefineret scanning skal du klikke på Indstillinger ud for rullemenuen Scanner.

Bemærk: Sørg for, at scanneren er tilsluttet og markeret i rullemenuen Scanner.

Dialogboksen Brugerdefineret scanning
  3. I dialogboksen Scannerindstillinger skal du vælge Vis scannerens originale brugergrænseflade i rullelisten Brugergrænseflade og så klikke på OK.

Dialogboksen Scannerindstillinger
  4. I dialogboksen Brugerdefineret scanning skal du klikke på Scanning.

Dialogboksen Brugerdefineret scanning
  5. Nu vises den originale TWAIN-driver-brugergrænseflade, når der scannes (afhængigt af scannermodellen). Vælg de ønskede indstillinger, og klik så på Scanning.

Visning af TWAIN-scannerdriverens grænseflade