Når du vælger Hjælp > Søg efter opdateringer i Acrobat eller Reader, vises dialogboksen Klar til at installere. Men når du klikker på Installer, vises Fejl 1602.

Løsning

Slet mappen ARM i det pågældende bibliotekshierarki.

Acrobat 9

• Win XP: C:\Dokumenter og indstillinger\Alle brugere\Application Data\Adobe\Acrobat\9.2
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Acrobat\9.2

Reader 9

• Win XP: C:\Dokumenter og indstillinger\Alle brugere\Application Data\Adobe\Reader\9.2
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Reader\9.2

Acrobat 8

• Win XP: C:\Dokumenter og indstillinger\Alle brugere\Application Data\Adobe\Acrobat\8.1
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Acrobat\8.1

Reader 8

• Win XP: C:\Dokumenter og indstillinger\Alle brugere\Application Data\Adobe\Reader\8.1
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Reader\8.1

Yderligere oplysninger

Fejl 1602 opstår, når MSI-filerne til selvopdatering i ARM (Acrobat Refresh Manager) mangler i mapperne Application Data for Adobe Reader.