Ved start af Acrobat 9 på Windows Vista vises følgende fejlmeddelelse: "Der er registreret en alvorlig fejl, og Adobe EPIC_APP kan ikke fortsætte. Geninstaller programmet, og prøv igen."

Årsag

Fejlen skyldes som regel licensproblemer.

Løsning

Prøv én af følgende løsninger:

Løsning 1: Indstil start af FLEXNet-licenstjenesten til "Manuel".

1. Vælg Start
  2. Vælg Kør
  3. Indtast Services.msc
  4. Vælg OK
  5. Dobbeltklik på FLEXNet-licenstjenesten
  6. Indstil starttypen til "Manuel"

Løsning 2: Kør Acrobat.exe som administrator én gang, så licensen kan aktiveres.

1. Højreklik på Acrobat.exe
  2. Vælg "Kør som"
  3. Vælg en administratorkonto

Løsning 3: Afinstaller Acrobat, og geninstaller det med administratorrettigheder.

1. Afinstaller Acrobat på systemet
  2. Genstart Windows Vista
  3. Installer Acrobat med administratorrettigheder
    1. Højreklik på Setup.exe
    2. Vælg Egenskaber
    3. Vælg fanen Kompatibilitet
    4. Vælg Kør som administrator
    5. Kør Acrobat én gang via en administratorkonto, så du får adgang til Shell32.dll og kan vælge de rigtige indstillinger.