Et af de første trin i fejlfinding af scannerproblemer er at bestemme versionen af den installerede scannerdriver. Følg nedenstående trin for at bestemme den installerede version af din scannerdriver- Gå derefter til producentens websted for at søge efter den nyeste driver. Opdater din scannerdriver efter behov.

Windows 7 og Vista

Naviger til driverversionen i Enhedshåndtering.

1. Klik på Start, og vælg Kontrolpanel i popup-menuen.
  2. Vælg Enhedshåndtering i kontrolpanelet.

Hvis computeren er indstillet til Kategorier i kontrolpanelet, skal du vælge Enhedshåndtering her:

System og Sikkerhed > Enhedshåndtering

Hvis computeren er indstillet til Store ikoner eller Små ikoner, skal du vælge Enhedshåndtering her:

Menuen Computerindstillinger

Klik på den sorte pil til venstre for Billedenheder i dialogboksen Enhedshåndtering for at få vist din scanners mærke og model.

Enhedshåndtering

1.  Klik på Handling og derefter på Egenskaber.
Enhedshåndtering > Handling > Egenskaber
  1. Klik på fanen Driver i dialogboksen Egenskaber for at få vist versionen af den installerede scannerdriver.
Den installerede driver vises på fanen Driver

Windows XP

Naviger til driverversionen i Enhedshåndtering. Klik på Start, og vælg Kontrolpanel i popup-menuen.

Hvis computeren er indstillet til kategorivisning, skal du følge disse trin:

1. Vælg Ydeevne og vedligeholdelse.
Kontrolpanel
  1.  Vælg Vis grundlæggende oplysninger om computerens systemindstillinger på næste skærmbillede.
Grundlæggende oplysninger om computeren
  1. Dialogboksen Systemegenskaber vises.  Klik på fanen Hardware og derefter på Enhedshåndtering.
Fanen Hardware > Enhedshåndtering
  1. Fremhæv den installerede scannermodel under Billedenheder i dialogboksen Enhedshåndtering.
Dialogboksen Enhedshåndtering
  1. Vælg Handling og derefter Egenskaber, efter den installerede scanner er fremhævet. Scannerens driverversion vises i dialogboksen Egenskaber.
Version af printerdriveren

Hvis computeren er indstillet til klassisk visning, skal du følge disse trin.

1. Klik på Start, og vælg Kontrolpanel i popup-menuen.
  2. Vælg System på kontrolpanelet.
Kontrolpanel > System
  1. Klik på fanen Hardware i dialogboksen Systemegenskaber, og klik derefter på Enhedshåndtering.
Hardware > Enhedshåndtering
  1. Fremhæv den installerede scannermodel under Billedenheder i dialogboksen Enhedshåndtering.
Dialogboksen Enhedshåndtering
  1. Vælg Handling og derefter Egenskaber. Scannerens driverversion vises i dialogboksen Egenskaber.
Driverversion

Mac OS X

1. For at finde scannerdriverversionen i Mac OS X skal du gå til Programmer og finde den installerede scannersoftware.
Gå til Programmer, og find den installerede scannersoftware
  1. Command-klik på scanneren, og vælg Hent info i popup-menuen. Driverversion står i sektionen Generelt dialogboksen Info.
Command-klik på scanneren, og vælg Hent info i popup-menuen