Problem: Der vises et tomt skærmbillede oven på Acrobat-vinduet

Der vises et tomt vindue oven på Acrobat DC-programvinduet i Mac OS, og du kan ikke lukke Acrobat. Problemet opstår på Mac OS-systemer med to skærme, hvis den ene skærm er en Retina-skærm.

Løsninger

Vælg én af følgende fremgangsmåder:

• Tryk på Esc-tasten, når det tomme skærmbillede er i fokus.
  • Afmonter den anden skærm, og start Acrobat igen.

Yderligere oplysninger

Ved opstillinger med to skærme, hvor den sekundære skærm ikke er en High DPI-skærm, og den primære skærm er en Retina-skærm, bliver Acrobat-dialogboksen forvrænget, og brugeren kan ikke anvende den. Det ser ud, som om Acrobat/Reader er frosset fast.

Slut en ikke-HiDPI-skærm til en HiDPI-computer, og start Acrobat på HiDPI-computeren. Åbn en hvilken som helst Acrobat-dialogboks (CEF), og flyt vinduet til ikke-HiDPI-skærmen. Dialogboksen bliver forvrænget.