Problem: Brugergrænsefladen i Acrobat er ikke synlig ved start, på Mac

Når du prøver at åbne et dokument i Acrobat DC på Mac, vises Acrobat-ikonet i Dock, men brugergrænsefladen er ikke synlig.

Mulig årsag: Hvis du bruger flere skærme, kan du komme ud for dette problem.

Midlertidig løsning: Vælg Zoom i menuen Vindue i Acrobat, eller fjern eksterne skærme

Du kan løse problemet ved at prøve et af nedenstående løsningsforslag i den viste rækkefølge.

Midlertidig løsning 1: Vælg Zoom i menuen Vindue i Acrobat

1. Åbn en PDF i Acrobat DC. Acrobat DC-ikonet vises i Dock.

Acrobat DC-ikonet i Dock
  2. Acrobat DC-menuerne vises øverst som Filer, Vis, Rediger, Vindue og Hjælp.

Acrobat's menu
  3. I menuen Vindue skal du klikke på Zoom.

Menuen Vindue

Acrobat-brugergrænsefladen vises i forgrunden.

Midlertidig løsning 2: Fjern eksterne skærme

• Fjern alle eksterne skærme. Acrobat-brugergrænsefladen vises i forgrunden.