Oversigt

Adobe Acrobat 9- og Adobe Reader 9-softwaren er en betragtelig opgradering, som giver helt nye muligheder i forbindelse med oprettelse og deling af elektroniske dokumenter. Acrobat og Reader 9 understøtter den originale Adobe Flash-teknologi og muligheden for at forene mange typer indhold i PDF-porteføljer. Der er også realtidsfunktioner til navigation i PDF-dokumenter sammen med kolleger.

Produkter

• Adobe Reader 9
  • Adobe Acrobat 9 Pro Extended
  • Adobe Acrobat 9 Pro
  • Adobe Acrobat 9 Standard

Krav

Reader til Windows

• 1,3-GHz Intel-processor
  • Microsoft Windows 2000 med Service Pack 4, Windows Server® 2003; Windows XP Professional, Home Edition eller Tablet PC Edition med Service Pack 2 eller 3; Windows Vista® Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med eller uden Service Pack 1
  • 128 MB ram eller derover (256 MB anbefales)
  • 335 MB ledig plads på harddisken
  • Microsoft Internet Explorer 6.0, 6.0 med Service Pack 1 eller 7.0; Firefox 2.0 eller 3.0

Reader til Mac OS

• PowerPC G4-/G5- eller Intel-processor
  • Mac OS X version 10.4.11–10.5.3
  • 128 MB ram eller derover (256 MB anbefales)
  • 405 MB ledig plads på harddisken
  • Safari 2.0.4 eller nyere

Acrobat Pro Extended til Windows

• 1.3-GHz processor eller hurtigere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional, eller Tablet PC-udgave med Service Pack 2 eller 3 (32 bit og 64 bit); Windows Server 2003 (med Service Pack 2 til 64 bit); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate, eller Enterprise med eller uden Service Pack 1 (32 bit og 64 bit)
  • Internet Explorer 6.0
  • 512 MB RAM
  • 2,35 GB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-rom-drev
  • Acceleration af videohardware (valgfrit)

Understøttede UNIX®-platforme for Adobe 3D Capture Utility (valgfri)

• Sun Solaris 2.8: UltraSPARC®-processor
  • IBM AIX 5.2: POWER4- eller PowerPC® 604-processor
  • SGI IRIX 6.5: RISC 5000-processor
  • HP-UX 11.0: PA-RISC 2.0-processor
  • UNIX Capture Utility: 200 MB ledig plads på harddisken

Acrobat Pro til Windows

• 1.3-GHz processor eller hurtigere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional, eller Tablet PC-udgave med Service Pack 2 eller 3 (32 bit og 64 bit); Windows Server 2003 (med Service Pack 2 til 64 bit); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate, eller Enterprise med eller uden Service Pack 1 (32 bit og 64 bit)
  • Internet Explorer 6.0
  • 256 MB RAM eller derover (512 MB anbefales)
  • 2,13 GB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-rom-drev
  • Acceleration af videohardware (valgfrit)

Acrobat Pro til Mac OS

• PowerPC G4-/G5- eller Intel®-processor
  • Mac OS X v10.4.11 eller v10.5
  • 256 MB RAM eller derover (512 MB anbefales)
  • 1,42 GB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-rom-drev

Acrobat Standard til Windows

• 1.3-GHz processor eller hurtigere
  • Microsoft Windows XP Home, Professional, eller Tablet PC-udgave med Service Pack 2 eller 3 (32 bit og 64 bit); Windows Server 2003 (med Service Pack 2 til 64 bit); eller Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate, eller Enterprise med eller uden Service Pack 1 (32 bit og 64 bit)
  • Internet Explorer 6.0
  • 256 MB RAM eller derover (512 MB anbefales)
  • 985 MB ledig plads på harddisken
  • Skærmopløsning på 1024 x 768
  • Dvd-rom-drev
  • Acceleration af videohardware (valgfrit)

Sprog

Engelsk, fransk, tysk og japansk

Distribution

Komplette installationsprogrammer

Udgivelsesdato

25. juni 2008

Kendte problemer og løsninger

1677726: Administrativ installation med GPO understøttes ikke for det kombinerede Reader- og AIR-installationsprogram

I øjeblikket er det kun Reader, der understøtter administrativ installation med GPO.

1625896: Når en Excel 2007-projektmappe gemmes som PDF, får den et andet layout end det oprindelige layout i Excel 2007-projektmappen

Det er et kendt problem i Microsoft Excel 2007 og er beskrevet i Microsoft KB 941506. Du kan løse problemet ved at konfigurere dpi-indstillingerne i Excel 2007, så de svarer til dpi-indstillingerne i PDF-filen. Du kan få flere oplysninger i kb403530.

1583743: Der kan ikke udskrives vedhæftede filer fra en e-mail, der ikke er åbnet, i Outlook 2003 og 2007

Hvis du prøver at udskrive vedhæftede filer i Outlook 2003 eller 2007 uden at åbne e-mailen, vises der en fejlmeddelelse. Du kan løse problemet ved først at åbne e-mailen og derefter udskrive de vedhæftede filer. Du kan få flere oplysninger i kb403531.

1511555: Nogle PostScript-skrifttyper udskrives ikke korrekt på SHARP AR-M455N-printere med PCL 6

Hvis PostScript-skrifttyper ikke udskrives korrekt på en SHARP AR-M455N-printer med PCL 6, kan du løse problemet ved at opdatere driveren. Du kan få den opdaterede driver på SHARPs websted. Du kan få flere oplysninger i kb403722.

1668237: Der rapporteres udskrivningsfejl i forbindelse med HP PostScript-kloner ved brug af Microsofts PostScript-driver

Hvis udskrivningen mislykkes med en HP-kloneprinter ved brug af Microsofts PostScript-driver, kan du løse problemet ved at opdatere driveren med en HP PostScript-driver. Du kan få flere oplysninger i kb403734.

1683042: Eksporterede PostScript-filer er meget store

Eksporterede PostScript-filer bliver muligvis meget store. Løsningen er at ændre farvestyringsindstillingerne i Acrobat 9.0, så de svarer til Acrobat 8.0. Vælg Filer > Gem som > PostScript > Indstillinger. Åbn vinduet Farvestyring, og skift fra Acrobat-farvestyring til Printerfarvestyring under Farvehåndtering. Med denne indstilling gendannes Acrobat 8.x-indstillingerne, og PostScript-filernes størrelse bliver nogenlunde ens.

1833314: Word/Excel går ned, når andre brugere end den person, der installerede Acrobat, klikker på "Integrer video."

Hvis en bruger, som ikke har installeret Acrobat, prøver at integrere en video fra Microsoft Word eller Excel, går Word/Excel ned. Løsningen er at føje registreringsnøglen HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\Adobe Acrobat\9.0\InstallPath set (Default) til C:\Programmer\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat, hvor "C:\Programmer\Adobe\Acrobat 9.0" er den mappe, programmet er installeret i.

1823702: Excel 2007 går ned ved oprettelse af PDF-filer, når alle celler er markeret

Hvis en bruger markerer alle cellerne i et Excel-regneark og derefter bruger ikonet på båndet til at oprette en PDF-fil med "markeringen", går Excel ned. Brug i stedet metoden med udskrivning.

1695917: Tilføjelsesprogrammet PDF Creation er deaktiveret i et Microsoft-program

I Microsoft-programmer deaktiveres tilføjelsesprogrammer som en sikkerhedsforanstaltning, hvis programmet lukkes for tidligt. Tilføjelsesprogrammer deaktiveres f.eks., hvis systemet ikke lukkes korrekt ned under oprettelse af PDF-filer. Hvis det sker, kan du se nogle løsningsforslag i kb403561.

Hvis "Brug hyperlinks i stedet for sidetal" er slået FRA for indholdsfortegnelsen ved konvertering af et Word-dokument til PDF, oprettes der ingen link i PDF-filen. Du kan løse dette problem ved at vælge muligheden "Brug hyperlinks i stedet for sidetal".

1663317: To-sidet visning bliver til 1-sidet visning ved konvertering fra Word 2007 til PDF

Hvis du opretter en PDF-fil fra et Word 2007-dokument, der vises som boglayout, oprettes PDF-filen med 1-sidet visning i stedet for 2-sidet visning. Du kan undgå problemet på følgende måde:

1. Klik på ikonet Opret PDF-filer på båndet i Acrobat.

2. Gem PDF-filen med alle standardindstillingerne.

3. Åbn PDF-filen i Acrobat eller Reader.
  4. Vælg Filer > Udskriv.

5. Vælg Udskrivning af hæfte i pop op-menuen Sideskalering under Sidehåndtering.

6. Klik på OK.

1802672: Der kan ikke oprettes PDF-filer fra Web Capture på Windows 2008 Server (32-bit og 64-bit)

Kontrollér, at den avancerede sikkerhedsindstilling "Aktiverer browserudvidelser fra tredjepart" er slået TIL i Internet Explorer. Som standard er den slået FRA i Windows 2008 Server. Derfor kan udvidelserne ikke indlæses. Hvis du vil bruge denne funktion i Windows 2008 Server, skal du følge disse anvisninger:

1. Start IE, og vælg Funktioner > Internetindstillinger.

2. Klik på fanen Avanceret, og gå til Browsing.

3. Klik på Aktiverer browserudvidelser fra tredjepart.

4. Genstart Internet Explorer.

1701952: Kodak i1220 kan ikke scanne, hvis der er valgt hukommelsestilstand som dataoverførselsmetode

Fejlen "Den valgte komprimering understøttes ikke" vises under scanning ved brug af Kodak i1220. Følg disse retningslinjer:

1. Start Acrobat.

2. Vælg Filer > Opret PDF > Fra scanner > Brugerdefineret scanning.

3. Vælg den installerede driver i dialogboksen Brugerdefineret scanning.

4. Klik på Indstillinger under Input.

5. Indstil dataoverførselsmetoden til Oprindelig tilstand.
  6. Start scanningen. Du kan også fjerne alle komprimeringsindstillinger i scannerens brugergrænseflade under scanningen (indstil komprimeringen til Ingen).

3129205: JPN: Brugerne kan ikke se, hvad de skriver på japansk, før de angiver værdien i en portefølje

Du kan skrive tekst i felterne til filnavn, filbeskrivelse og forside, når du redigerer en portefølje Men du kan ikke se, hvad du skriver på japansk, før du angiver værdien. (Eller tryk to gange på mellemrumstasten for at åbne et kandidatvindue, vælg en af kandidaterne, og angiv derefter værdien.)