LiveCycle-krypterede PDF-filer åbnes ikke i Reader

Når du bruger Adobe Reader til at vise en PDF, som er beskyttet med LiveCycles Extended Authentication, vises der en tom login-skærm. PDF-filer med digitalt administrerede rettigheder åbnes ikke via Adobe Reader, når følgende er sandt:

• Operativsystemet er Windows.
  • Adobe Reader-versionen er 11.0.08 eller 11.0.09.
  • PDF-filen er beskyttet ved hjælp af Adobe LiveCycle Rights Management-serveren.
  • Godkendelsesmekanismen er Extended Authentication.
  • Adobe Reader kører i beskyttet tilstand.

Dette problem findes ikke i Acrobat. Adobe planlægger at afhjælpe problemet i den næste planlagte opdatering.

PDF-billeder åbnes ikke

Løsning: Installer den nyeste programversion

Opdater til 11.0.10:

• Vælg Hjælp > Søg efter opdateringer, eller
  • hent .msp-filen, og foretag en opdatering manuelt.
Der er flere detaljer i produktbemærkningerne.