Problem: Når en Visio-fil konverteres til PDF via kontekstmenuen (højreklik) i App-V-miljøer, viser Acrobat fejlmeddelelsen "PDFMaker-filer mangler".

Fejlmeddelelsen PDFMaker-filer mangler

Løsning:

1. Brug Acrobat-plugin'et i Visio til at oprette PDF-filen

Acrobat-plugin i Visio

2. Opret en registreringsnøgle:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\\Visio\Application]"AddonsPath"="C:\\ProgramData\\Microsoft\\AppV\\Client\\Integration\\AD27D1EE-7CF5-4AD2-B5B3-C34AD99B76EA\\Root\\PDFMaker\\Office"  

Download

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online